Lad os varetage dine administrative HR-opgaver

Vi tilbyder at være din virksomheds eksterne HR-afdeling.

Outsourcing af HR-administrationen er en effektiv og billig måde at løse dine HR-opgaver på, mens du fokuserer på andre kerneområder. Vi kan varetage alle dine administrative HR-opgaver eller hjælpe med udvalgte opgaver som rekruttering, kontraktskrivning og sparring.

Ring: 69 69 15 82     Ring mig gerne op

 • Dokumenthåndtering - Vi kan udarbejde kontrakter, personalehåndbøger, tillæg, advarsler og opsigelser

 • Vejledning i overenskomster - Vi kan agere som sparringspartner i forbindelse med din virksomheds overenskomster og lokalaftaler.

 • Medarbejderudviklingssamtaler - Vi hjælper dig med at strukturere eller opdatere denne metode, også kaldet medarbejderudviklingssamtaler eller MUS

Hvad kan vi hjælpe med:Rekruttering

Rekruttering

Det gælder om at finde den helt rigtige medarbejder, der matcher dit behov, passer til virksomheden og som i bund og grund kan skabe værdi for din virksomhed.

Det kræver tid og de rigtige værktøjer at finde frem til rette kandidater, det kan vi hjælpe med.

 • Opslag
 • Kandidatadministration og screening
 • Samtaler, vurdering, test, afslag
 • Sparring med leder
 • Mulighed for ”kun” at købe dele af en rekruttering
Hjælp til dokumenthåndtering

Dokumenthåndtering

Under dine medarbejderes ansættelse har du, som virksomhed, pligt til at dokumentere de forskellige aftaler og ændringer, der involverer dine medarbejdere. Vi laver den nødvendige dokumentation som sikrer dig, at du overholder regler og lovgivning på området:

 • Udarbejdelse af kontrakter/tillæg/advarsler/opsigelser
 • Gennemlæsning af kontraktudkast samt sparring
 • Lønreguleringsbreve
 • Personalehåndbøger og virksomhedspolitikker
Hjælp til medarbejderhåndbogen

Medarbejderhåndbog

Har du brug for at få skrevet informationer og regler ned til dine medarbejdere, kan vi også hjælpe dig. Ved at bruge os til at lave en medarbejderhåndbog, udarbejdet efter dine aktuelle behov, sikrer du, at din virksomhed og medarbejdere får et vigtigt opslagsværk, der samtidigt er afstemt med gældende lovgivning for medarbejdere.

Medarbejderhåndbogen beskriver din virksomheds ansættelsesvilkår og er et vigtigt værktøj i forhold til nye medarbejderes effektive indkørsel i din virksomhed.

"De interne HR-medarbejdere får tid til at fokusere på de mere strategiske HR-ydelser, der skal understøtte driften og forandringsprocesserne ude i forretningerne”

Morten Linnet, VP, Corp. IC COMPANYS

Stærke kompetencer

Ved at vælge vores hjælp til HR-services sikrer du, at dem, der udfører din personaleadministration, altid har HR som deres kernekompetence. 

Vi kan fungere som sparringspartnere for dig og din virksomhed inden for HR-områder, hvor du har behov for specifik assistance. Vores HR-konsulenter kan dække en lang række områder inden for personaleadministration - fra rekruttering til afskedigelse - du bestemmer omfanget. Du får nye øjne på dine opgaver, hvilket resulterer i fokus på arbejdsprocesser og nedbringelse af omkostninger og tid. 

Opdateret på lovgivning

Det kan være svært og meget ressourcekrævende at følge med i den løbende udvikling af lovgivning, regler og overenskomster på løn- og HR-området som f.eks. krav til ansættelseskontrakter og opsigelseskriterier.

Med vores HR-services er du garanteret en professionel HR-sparringspartner med ajourført viden om gældende regler, overenskomster, lokalaftaler og lovgivning i øvrigt. Dette sikrer dig en opdateret håndtering af din personaleadministration, hvor du minimerer de løbende omkostninger til uddannelse.

Hjælp til HR - Gratis Guide til arbejdsgiver

Læs om de 4 typiske fejl i ansættelseskontrakten, og hvordan I kan undgå dem

Hent guide

Personaleadministration

Sluger de personaleadministrative opgaver al din tid, så du ikke når de mere strategiske HR-opgaver? Ønsker du mere tid til medarbejderudvikling som eksempelvis talent management? Eller har du ikke arbejde nok til at fylde en HR-stilling?

Vi tilbyder at være din virksomheds eksterne HR-afdeling, der står for al personaleadministration som rekruttering, kontraktskrivning og sparring.

Derudover tilbyder vi også Epos Rekruttering og Epos HR-system enten som leje eller eje.

 

HR-sparring

Du kan bruge os som rådgivnings- og sparringspartner på HR-området. Vi kan eksempelvis rådgive omkring, hvordan vi kan effektivisere HR-processerne i din virksomhed. Derudover kan vi vejlede og sparre i forhold til lovgivning og praksis på HR-området, medarbejderforhold og rapportering. 

Vi yder support og sparring enten via e-mail, telefon - eller ude hos dig i din virksomhed.

Få ekstern hjælp til HR-afdelingen

Udfyld formularen og Susan Havning ringer dig op for en uforpligtende snak om dine behov inden for HR-assistance. På den baggrund kan vi finde den helt rigtige løsning, der matcher dit behov.

Susan Havning - Hjælp til HR

Susan Havning, HR Business Consultant

Tlf. +45 44 51 81 11

 Susan.Havning@visma.com

Seneste blogindlæg

12 minimumskrav til personaleadministration

Datatilsynet kom i januar 2015 med 12 minimumskrav til datasikkerheden i forbindelse med personaleadministration i en virksomhed. For virksomheder, der føler sig på usikker grund, er minimumskravene et godt sted at starte.

Læs mere om minimumskrav til personaleadministration

En værdig opsigelse

En opsigelse er en ubehagelig oplevelse for den leder, der skal opsige sin medarbejder, men den er især ubehagelig for medarbejderen, der kan gå i chok, tabe selvværd og blive bekymret for fremtiden. Hvis opsigelsen så også er uværdig, og medarbejderen føler sig dårligt eller uretfærdigt behandlet, så er konsekvenserne mere langvarige.

Læs mere om en værdig opsigelse

Generalforsamlingen: Tjekliste for selskaber

Mindst én gang årligt skal selskaber som A/S, ApS og IVS’er afholde en ordinær generalforsamling, hvor væsentlige beslutninger om selskabet bliver truffet.

Læs mere om Generalforsamlingen

Om Visma

Visma er en førende leverandør af forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi servicerer hundredtusinder af virksomheder i Norden og vores løsninger bruges af millioner af brugere.

Brug af cookies

Kontakt os

Tlf: +45 70 27 31 30

info@visma.dk

Se alle vores lokationer