Underdatabehandlere

Som det fremgår af databehandleraftalen, benytter vi os af underdatabehandlere for at kunne levere vores løsning til jer i henhold til abonnementsaftalen mellem os og jer.

Ud over at sikre vores egen håndtering af personoplysninger, er det også vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere som underdatabehandlere gør det samme. Derfor anvender vi alene førende underdatabehandlere som overholder krav til behandlingssikkerhed.

To typer af underdatabehandlere

1. Binero, vores leverandør af hosting- og it-driftsydelser

2. Øvrige leverandører af sekundære driftsrelaterede funktioner

 

Binero er den underdatabehandler, som behandler den primære data, man som kunde tilføjer til løsningen. De øvrige underdatabehandlere leverer sekundære driftsrelaterede funktioner, og de vil typisk kun behandle begrænsede personoplysninger såsom brugernavn, e-mailadresse, IP-adresse og telefonnummer samt eventuelt andre personoplysninger, som I via jeres aktive brug af de sekundære driftsrelaterede funktioner vælger at tilføje.

Nedenfor følger en skematisk angivelse af alle vores underdatabehandlere, inkl. beskrivelse af deres respektive behandling, overførelsesgrundlag og link til de bindende aftaler, vi har indgået med hver af dem.

 

 

Binero AB
Gustavslundsvägen 141, 4tr 167 51, Bromma​, Stockholm, Sverige  

Hosting og supportanmodninger

Binero anvendes til hosting af løsningen, herunder lagring og processering af data. Det er således Binero der hoster den primære data i løsningen. 

 
Binero anvendes desuden til hosting af support-ticket-system og hosting af software der kan samle fejllogs og sende advarsler til databehandleren for at overvåge performance på løsningen


Hent indgået underdatabehandleraftale her

team.blue Denmark A/S 
Højvangen 4, 8660 Skanderborg

SMS og hosting

team.blue anvendes til hosting, herunder lagring og processering af data.

team.blue anvendes til at sende SMS'er fra Løsningen og hosting af SMTP server til brug for at sende og modtage mails når databehandleren yder support til den dataansvarlige. Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale


Hent indgået underdatabehandleraftale her

Ubivox
Østre Stationsvej 43, 3. sal, 5000 Odense, Danmark

E-mails

Ubivox anvendes til at sende mail fra løsningen - Denne behandling af data sker i henhold til deres standard underdatabehandleraftale

Behandlingen foregår i EU/EØS, hvor databehandlerens løsning hostes i henhold til separat underdatabehandleraftale.

Ubivox behandler e-mailadresser for at kunne afsende selve e-mailen. Indholdet af selve e-mailen er som udgangspunkt uden personoplysninger.


Hent indgået underdatabehandleraftale her

Vil du vide mere?
Så kan Vickie hjælpe!

Vicki_jo_Ringgaard_Visma_LetDialog (1).png Vickie Jo Ringgaard
Kundeansvarlig - Kommuner & Regioner

+45 20 22 15 85
vickie.ringgaard@visma.com

 

Skriv til Vickie