Kært barn har mange navne - det gælder også for os. Vi er ikke bare én - men mange Visma virksomheder i hele Danmark, der sammen skaber den software, du har brug for. Uanset om du har brug for et regnskabsprogram, et HR- og lønsystem, GDPR-specialister eller machine learning konsulenter. Det afhænger af, hvor du vil frigøre tid i hverdagen.

 

Vi gør din hverdag mere behagelig

Nogle gange kan en arbejdsdag hurtig gå med alt andet, end det man egentlig skulle lave.
Frustrerende, ikke sandt?

 

Software, der flytter dig fra “AAAARGH” til “Ahhhhh”

Unødvendig papirarbejde og tungt software - bliver du træt bare af tanken? Gå fra “AAAARGH” til “Ahhhhh” med cloud-løsninger, der taler sammen og giver færre bekymringer både om IT-sikkerhed, lovgivning og manuelle arbejdsgange. Mere behageligt bliver det ikke.

Er du f.eks. træt af manuel dokumenthåndtering? Sådan kan I indhendte underskrifter digitalt

Vi giver dig tid til dét, der tæller

Gider du bruge tid på manuelle processer og tung software? Mon dog. Vi forstår, at din tid er vigtig og ikke skal bruges forgæves. På den måde får du frigort tid til dét, der tæller i dit arbejde.

 

Løn til tiden

For 1 ud af 3 danskere er vi navnet på deres lønseddel og sørger for løn til tiden. HR- og lønprocesser skal bare fungere, og det kan vi hjælpe alle størrelser virksomheder med. Læs mere om Visma Løn, DataLøn og ProLøn.

Regnskabets bedste ven

Mere end 160.000 danske virksomheder bruger i dag et af vores regnskabsprogrammer. Vi har løsninger både til enkeltmandsvirksomheden og til den veletablerede koncern.

Læs mere om vores regnskabsprogrammer

Danske borgeres digitale sundhedskort og kørekort

Plastikkort eller app? Vi ved, hvad de fleste foretrækker. Kontakt med sundhedssystemet eller afhentning af pakker på posthuset skal være nemt - og selvfølgelig digitalt. Vi digitaliserer plastikkortene.

Læs mere her

_DSC24532.jpg

Vi taler et (kode)sprog, du forstår

Norsk, dansk, C#, Holland, Python, engelsk, Java, finsk, Ruby eller Typescript... Er du ikke med på alle sprogene? Bare rolig - vi taler altid et sprog, du forstår.

 

Du får ikke blot software - men også en sparringspartner 

Vi har styr på kodesproget - men kan også oversætte det til et sprog, du forstår. Med tusindvis af medarbejdere fordelt over 21 lande taler vi altid dit sprog. Om du driver en mindre virksomhed, er specialist i en større koncern eller leder i det offentlige, deler vi altid ud af vores viden og hjælper dig til en nemmere hverdag. Både i form af rådgivning, sparring, webinarer og daglige tips og tricks.

Find inspiration til din hverdag her

Vi skaber værdi

For mennesker, virksomheder og samfundet

 

Vil du være en del af ambitionen?


Hos os bliver du en del af et levende miljø med højt til loftet og tid til familien. Vær med til at digitalisere både virksomheder og samfundet. På den måde er du med til at frigøre tid til dét, der tæller.


Se ledige stillinger