Vi lever og ånder for teknologi
–  det er sådan, vi gør en forskel

Har du en mindre iværksættervirksomhed? Driver du butikken på hjørnet? Bidrager du med dine kompetencer i den offentlige sektor? Eller er du en del af en stor koncern? Uanset, hvem du er, har vi software til dig. Vi arbejder hånd i hånd med danske virksomheder, små som store, for at løse de udfordringer, du får i morgen - med software, vi skaber i dag.

For nogen er Visma navnet, som står på lønsedlen

I denne måned har flere end 1 ud af 3 danske lønmodtagere fået en lønseddel via Visma. Vi har lønsystemer til alle størrelser af virksomheder.


Læs mere om Visma Løn, DataLøn og ProLøn.

For andre er de digitale sundheds- og kørekort en del af hverdagen

Det gule sundhedskort og kørekortet bliver trukket op af lommen, når danske borgere er i kontakt med sundhedssystemet eller henter pakker på posthuset. Visma digitaliserer plastikkortene og gør vores alles hverdag meget nemmere.


Læs mere her

Iværksættere vil måske kalde os for deres bedste ven

Når du driver en mindre virksomhed, skal du ofte være skarp til at multitaske. Derfor deler vi viden, som gør din hverdag lettere, rutineopgaver sjovere og ikke mindst dig til en tryggere iværksætter. Så kan du fokusere på dét, du er bedst til - at udvikle og drive din virksomhed. 


Læs om, hvordan du gør din virksomhed mere effektiv.

Og andre vil sige, at Vismas cloud-løsninger er nøglen til mere værdi 

Det vigtigste ved at benytte cloud-løsninger er, at dine systemer snakker sammen. For det hjælper ikke at levere gode produkter og tjenester til dine kunder, hvis ikke dine systemer er bygget til vækst.


Se vores mange produkter og løsninger her

Mens regnskabschefen gør hverdagen effektiv med Vismas regnskabsprogrammer

Mere end 160.000 danske virksomheder bruger i dag et af Vismas programmer til at lave regnskab. Vi har løsninger, der passer til ethvert behov – lige fra den nystartede enkeltmandsvirksomhed til den veletablerede koncern


Læs mere om vores regnskabsprogrammer her

Og den daglige leder kan fortælle, at Visma varetager IT-sikkerheden

Du skal føle dig tryg, når du benytter vores cloud-løsninger. Derfor er sikkerhed en del af vores DNA.


Læs mere her

Faktum er, at vi er alt dette - og meget mere

Vi er alt, du har behov for i én leverandør

Bliv en del af ambitionen

Hvis du også deler vores vision om at det er det hele menneske, der udvikler it-løsninger. Så send os en ansøgning, og bliv en del af Visma

Make progress happen