Læs Vismas aktuelle nyheder inden for løn og HR - Q1, 2014

Nyhederne er en samling af de mest aktuelle ændringer, frister og informationer til alt fra den lille iværksætter til den store internationale koncern fra Q1 - 2014.

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere, er vi altid klar på en uforpligtende samtale.

Er søgning af refusioner en tidsrøver i hverdagen?

Så husk at denne tidsrøver kan Visma fjerne fra din travle hverdag. Vi har i lønafdelingen et refusions team som er specialiseret i søgning af alle former for refusioner. De vil sikre at anmodningerne søges til tiden og at I som virksomhed får de beløb i refusion, som I er berettiget til. Der er mange penge at tjene her.

Vil du gerne vide mere om denne ydelse, så kontakt Thomas Grundahl Hanberg på tlf. nr. 44 51 81 13 eller via E-mail Thomas.Grundahl.Hannberg@visma.com

Har I som virksomhed overblik over afholdt ferie og rest ferie dage?

30. april slutter ferieåret og et nyt begynder 1. maj. Og vi vil råde til at få fulgt op på dette, så I har det korrekte overblik over hvad medarbejderne evt. har tilbage af ferie, og hvad der evt. skal overføres til næste ferie år.

 

Ganske kort er reglen om overførsel af ferie:

Det er tilladt ved ferieårets afslutning at overføre ferie over 20 dage (normalt 5 dage som er optjent forrige år) til nyt ferie år. Der skal foreligge en skriftlig aftale om dette, og den skal indgås inden den 30/9 i det nye ferie år. Vær opmærksom på, at der kan gælde andre regler såfremt virksomheden er omfattet af en overenskomst. Ved feriehindring (barsel og langtidssygdom mm.) har man dog lov til at overføre flere dage, såfremt det ikke er muligt at afholde disse inden for ferieåret.

Forståelse af løn hos Deres medarbejder

Løn er et område, som alle på sin vis er involveret i, idet vi får en lønseddel hver måned. Der kan være mange beregninger og begreber som ikke er ligetil og forståeligt. Dette vil vi gerne hjælpe Deres medarbejder med.

Vi tilbyder dig, at deltage på et evt. morgenmøde eller månedsmøde i Deres virksomhed, hvor vi vil stå klar til at besvare spørgsmål omkring lønsedlen: Hvordan læses ÅTD felter, hvordan regnes lønsedlen sammen, hvis medarbejderen selv skal tjekke den, regler omkring beskatning af fri bil, kilometerpenge, diæter, ferieopsparing og afholdelse, og hvis I har andre områder i virksomheden vi skal have med, så aftaler vi dette på forhånd.

Har dette interesse hos Dem, så kontakt Deres lønkonsulent i Visma. Prisen vil være et fixed fee på 1.500 kr.

HR afdeling


Visma har på det seneste haft succes med at tilbyde allround dansk HR assistance til både danske og udenlandske virksomheder med eller uden egen HR organisation.

Visma fungerer enten som ren assistance eller som ekstern HR-afdeling og klarer hele eller dele af kundens medarbejderadministration via HR systemet EPOS HR, der tilpasses den enkelte kundens behov. I den forbindelse har Visma udviklet en web-baseret bestillingsformular kaldet Wapps (forkortelse for web applications), hvor kunden nemt bestiller og godkender f.eks. kontrakter og kontrakttillæg med direkte efterfølgende upload i EPOS HR systemet. Kunden har således altid overblik over bestillingerne og godkendelser i Wappsen, og sammen med EPOS HR giver det til enhver tid overblik og effektive HR arbejdsgange.

Wappsen er en selvstændig enhed, der kan tilpasses kundens behov, og kan benyttes uafhængigt af EPOS HR til næsten alle bestillingsbehov.

 

Har du spørgsmål til ovenstående, kontakt venligst Charlotte Petersen på tlf. nr. 21 61 91 08 eller via e-mail: Charlotte.M.Petersen@visma.com

Ring mig op

Spørgsmål

Download FAQ

Book møde

Lad os mødes

Nyhedsbrev?