Den nye My Visma app er medarbejdernes værktøj til en lettere hverdag 

 

LÆS MERE OM MY VISMA     KUNDE COMMUNITY

 

 

Simpelt overblik

Gør det nemt for jeres medarbejdere at holde styr på, hvor meget ferie de har til rådighed. My Visma appen tilpasses jeres behov. Det betyder, at I selv kan vælge, hvilke saldi I ønsker at udstille til jeres medarbejdere. Det kunne fx være ferie, omsorgsdage, timebank, seniordage osv.

Administrer den nye ferielov 

Den nye ferielov har vendt op og ned på måden, vi afholder ferie på. Den største ændring er, at vi ikke længere får alle vores feriedage til rådighed én gang årligt. I stedet optjener ferie løbende. Det stiller krav til, at medarbejdere kan bevare overblikket over deres skiftende feriesaldi. 

Med My Visma appen får jeres medarbejdere en nem adgang til deres eget ferieoverblik.

Læs om ferieloven →

 

 

 

 

 

Ønsk ferie

Åben op for at jeres medarbejdere kan ønske om ferie fra My Visma appen. Og gør det nemt for jeres medarbejdere at se, om registreringen bliver godkendt eller afvist. På den gør I det nemt at være medarbejder og letter I administrationen.

 

 

Registrer fravær og sygdom

Lav eller fraværs- og sygdomsregistreringer direkte fra appen. Med My Vismas rollestyring kan I selv vælge, om I ønsker at nærmeste leder, administrator eller en helt tredje skal godkende ferieønsker og fraværsregistreringer.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til My Visma,
så er du velkommmen til at kontakte os på

+45 88 97 97 97

Mandag - fredag 9:00-16:00
 
 
 

 

Eller bliv kontaktet af os