En medarbejder af en Visma Enterprise registrer barn syg via sin medarbejder app My Visma

 

 

Gør det nemt at være medarbejder med My Visma appen 

Medarbejdernes værktøj til en lettere hverdag 

SE PRISER     PRØV FERIEBEREGNEREN

 

 

Overblik: tjek på timer og ferie

Gør det nemt for jeres medarbejdere at holde styr på, hvor meget ferie de har til rådighed. My Visma appen tilpasses jeres behov. Det betyder, at I selv kan vælge, om jeres medarbejdere skal kunne se  en status på deres feriedage, flextid, omsorgsdage eller noget helt fjerde.

Har du styr på den nye ferielov?

Den nye ferielov har vendt op og ned på måden, vi afholder ferie på. Den største ændring er, at vi ikke længere får alle vores feriedage til rådighed én gang årligt - i stedet optjener vi ferie løbende. Det er nyt, og mange har svært ved at få overblikket over, hvor mange feriedage, de har til rådighed frem i tiden.  

Med My Visma får jeres medarbejdere en nem adgang til deres eget ferieoverblik - og de kan nemt tjekke, om der er nok ferie også senere på året.

LÆS OM FERIELOVEN

 

 

 

 

Ønsk ferie via appen

Undgå fejl i ferieregnskabet og manuel opfølgning. Med My Visma appen kan jeres medarbejdere ønske ferie - selv på farten. Det er også muligt automatisk at minde jeres medarbejdere om, at de skal huske at få registreret ferie. På den måde gør I det nemt at være medarbejder,samtidig med I får bedre styr på feriedata og letter administrationsbyrden.

 

 

Brug appen til at registrere fravær og sygdom

Lav fraværs- og sygdomsregistreringer direkte i appen. Med My Vismas rollestyring kan I selv vælge, om I ønsker at nærmeste leder, administrator eller en helt tredje skal godkende ferieønsker og fraværsregistreringer.

Løn administration

Løn

Løn Outsourcing

 

 

MyVisma