MyVisma - Online Webinar

Leder og økonomikonsulent Semir Sirbubalo giver en hurtig og effektiv live gennemgang af onlineportalen på ca. 30 minutter, hvor du vil blive præsenteret for de mange muligheder og funktioner.

Deltag i gratis webinar om regnskabsløsningen til mindre og mellemstore virksomheder: MyVisma

MyVisma er navnet på vores løsning til mindre eller mellemstore virksomheder. Vi bogfører dine bilag, vi betaler dine fakturaer og vi afstemmer regnskabet. Vi tager os af hele dit regnskab, og oveni dette får du et login til MyVismas online-portal, som sikrer dig overblik og kontrol.

Løsningen indeholder altså to ting:

1) regnskabshjælpen, hvor vores konsulenter ordner dit regnskab fra A-Z og

2) online-portalen, som betyder, at du med få klik på mobilen, tabletten eller computeren kan fakturere dine kunder, godkende leverandørfakturaer, få overblik over din virksomheds økonomi og meget andet.

Under live gennemgangen vil vi bl.a. kigge nærmere på, hvordan man nemt, enkelt og papirløst kan godkende sine leverandørfakturaer, hvordan man navigerer rundt i online-portalen og hvordan man får et overblik over alle bogførte transaktioner i let forståelige og overskuelige tabeller.

Læs mere om løsningen her

Webinaret afholdes af Senior Business Consultant Semir Sirbubalo 

Semir Sirbubalo er uddannet Cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School og Boston University og har mere end 7 års praktisk erfaring inden for regnskab, revision og rådgivning. Semir sidder idag som leder og erfaren økonomikonsulent i Vismas Økonomi og IT afdeling, hvor afdelingen bistår virksomheder med implementering af nye ERP-systemer, rådgivning og effektivisering af forretningsgange inden for regnskabsfunktionen.