Eksperter på nethandel

Efterspørgslen efter e-handelsløsninger og relaterede tjenester stiger stærkt både i Norge og i Europa. Ekspertisen inden for rådgivning, udvikling og styring af disse typer af løsninger er derimod en knaphed. Miljøet er lille, og det er derfor afgørende at skalere med de bedste ressourcer på markedet. Visma Digital Commerce er et hold på næsten 100 e-handelseksperter, som daglig hjælper store og små virksomheder, der lever af salg i digitale kanaler.

Hvem er Visma Digital Commerce?

Meat Digital og Trollweb er begge en del af Visma-gruppen - miljøerne er gået sammen og dannet Visma Digital Commerce. Fusionen styrker Vismas engagement i e-handelsløsninger på det nordiske marked og giver kunderne et endnu bredere udvalg af tjenester.

Se flere af folkene bag Visma Digital Commerce

Vi er Skandinaviens førende samlede leverandør af e-handel baseret på Magento. Vi tilbyder rådgivning, udvikling, design og UX, fuld drift og support af Magento. Ud over et bredt sortiment af færdige integrationsløsninger og add-on moduler.

Hvorfor vælge Visma Digital Commerce?

Direkte

Du vil helt sikkert få nej fra os på flere ønsker, men vi vil altid komme med en alternativ (og garanteret bedre) løsning på udfordringen.

Bred erfaring

Med kunder i stort set alle segmenter har vi en meget bred og solid forståelse af alle typer løsninger.

Godt forhold til andre leverandører

Vi er gode venner med næsten enhver leverandør og hjælper med alt, hvad der behøves. Vi kender også vore konkurrenter, som vi tæller som venner, da vi sammen leverer Magento til så mange som muligt.

En sparringspartner

Vi skubber dig fremad. Vi holder styr på alle trends og nye tjenester og vælger det allerbedste - som vi deler med vores kunder og implementerer med alle, der ønsker.

Først ude med Magento

Som en af verdens aller første leverandører af - og partnere med Magento, leverandør til stort set alle kernemoduler i det nordiske markedet (Klarna, Nets, Bring mm) og leverandør af mere end 500 Magento-baserede netbutikker skal man lede længe efter en mere kompetent partner til sin nethandels satsing.