Hosting af onlinebutikker

Et sikkert og moderne driftsmiljø for din online butik.

Vi tager ansvar for din løsning - fra A til Å

Vi har et af de mest moderne Magento-driftsmiljøer i verden, med hundredevis af Magento-netbutikker kørende til enhver tid. Vores hosting-løsninger er 100% standardiserede, og de er opbygget i tæt samarbejde med Magento's egne driftsingeniører sådan at vi følger de officielle anbefalinger til drift af Magento platformen.

Moderne driftsmiljø

Vi har et af de mest moderne Magento-driftsmiljøer i verden, med hundredvis af Magento-netbutikker kørende til enhver tid. Vores hosting-løsninger er 100% standardiserede, og de er opbygget i tæt samarbejde med Magento's egne driftsingeniører og følger de officielle anbefalinger vedrørende driften af Magento platformen.

Garanteret lynhurtig webshop

Al internet-trafik går gennem et af de største og mest stabile knudepunkter i regionen, med fuld 24/7 overvågning af ISP. Der er også løsninger for at skifte til alternative linier ved eventuelle omfattende nedbrud på hovedlinien.

Redundant strømforsyning

I tillæg til UPSer (Uninterruptible Power Supply) er der dobbelt strømføring ind til serverne, med diesel-generatorer som starter automatisk efter 10 sekunder ved eventuel strømafbrydelse. Diesel-generator og nødstrømssystemet testes fast hver eneste måned.

Polarhost Nordic / PolarHost AWS

Visma tilbyder som en af de færreste leverandører både lokal skyløsning med hurtige servere fysisk i Norge eller om man ønsker drift på Amazon AWS, verdens største hostingløsning. Amazon AWS passer godt til netbutikker med større kundebase udenfor Skandinavien mens det for de fleste af vore kunder passer perfekt med Polarhost Nordic. Vi ejer alt udstyr som driftes på Polarhost Nordic, og har den fulde kontrol (og ansvar) for hele løsningen fra strømstik til designet i netbutikken. Èn leverandør at forholde sig til.

En Magento hosting provider, der kan Magento

Som en af de yderst få leverandører i verden har vi både vort eget Magento driftscenter og totalleverancer af Magento. Det betyder at vi har et højt kompetence-niveau på alle dele af Magento netbutikken - noget vore kunder sætter pris på, hvis det en sjælden gang går galt.