Visma Services Danmark nyhedsbrev

Elever forstyrrer. Heldigivs!

Nyydlærte elever og trainees i Visma 2014På tærsklen til efterårets første dag fik ni dimittender hos Visma Services Danmark A/S håndtryk, blomster og skriftligt bevis på, at de har gennemført et toårigt uddannelsesforløb hos os.

Seks har været trainees og tre har været elever. Otte af de ni unge mennesker har haft deres daglige gang på hovedkontoret i Herlev, mens en af dimittenderne har gennemført forløbet på koncernens kontor i Kolding.

Friskt pust og sans for teknologi

Medarbejdere, familie og venner var til stede ved ceremonien. Foran en fyldt kantine i Herlev - og med Kolding-kontoret med på videoopkobling - takkede administrerende direktør June Mejlgaard Jensen dimittenderne for deres indsats:

-     Elever forstyrrer. Heldigvis! I kommer med friske øjne, og I udfordrer os ældre med jeres nysgerrighed og gå-på-mod. I har en sans for teknologi og I er klar til at gå ombord i selv de største udfordringer. Det er lige præcis dét, der er med til at skabe den positive og særlige Visma-ånd, sagde June Mejlgaard Jensen i sin indledende tale, før hun enkeltvis takkede dimittenderne med en række personlige ord, der kendetegnede deres periode i uddannelsestiden.

I Herlev blev der overrakt uddannelsesbeviser og blomster samt givet håndtryk til: Kasper Rasmussen fra Frederiksværk, Maria Kærgaard Ptak fra Bagsværd, Nikolaj Olsen fra Kgs. Lyngby, Mathias Cens Appelquist fra Slagelse, Patrick Günckel Jensen fra Vordingborg, Jacob Løve Johannsen fra Klampenborg, Sarah Schmidt fra Hillerød og Camilla Fonnesbech Nielsen fra Albertslund.

I Kolding var det afdelingsleder Bo Skjønnemand, der overrakte blomster, bevis og håndtryk til Sallie Damgård Schmidt, mens kollegerne på Sjælland kunne følge med på storskærm og i fællesskab med kollegerne i Jylland kunne klappe i takt med, at dimittenderne fik deres skudsmål.

Alle fortsætter karrieren i Visma

June Mejlgaard Jensen sluttede af med endnu et positivt budskab til de færdiguddannede og deres familier og kolleger:

-     Alle ni dimittender har søgt job hos os, og vi kan med glæde fortælle, at de pr. 1. september er fortsat deres karrierer med faste jobs i Visma. Herudover starter syv nye elever og trainees i Visma pr. 1. oktober. Til lykke med jeres nye jobs og tag godt imod de nye kolleger, når de starter.

Læs mer eom at være økonomitrainee hos Visma