Visma Services Danmark nyhedsbrev

En hjælpende hånd til iværksættere

Rådgivning til iværksætterePå den netop overstående Iværk&Vækst-messe var Visma igen klar med en hjælpende hånd til videreudvikling af nystartede virksomheder. I samarbejde med FMG Danmark stod Vismas konsulenter klar med gratis rådgivning om økonomi, pension og forsikring samt et års gratis website.

De gode tilbud fortsætter

Og selvom de nye tiltag blev introduceret på messen, så fortsætter Vismas iværksætterrådgivning og de gode tilbud naturligvis også efter messen. For det kræver is i maven og et stort overblik at tage springet ud som iværksætter. Der er mange regler og procedurer, man skal holde sig ajour med i forbindelse med virksomhedens økonomi, pension og forskellige erhvervsforsikringer, ligesom virksomheden skal have styr på sine salgskanaler og profileringsindsats online.

-     Der er altid mange ting, man skal være opmærksom på som iværksætter. Som kunde hos Visma får man adgang til hele ”pakken”, når det gælder opstart og udvikling af ens forretning. Vi råder over en bred skare af dygtige og specialiserede rådgivere, som kan hjælpe med råd og vejledning i forhold til den enkelte virksomheds specifikke situation, fortæller Mads Rebsdorf fra Visma, der sammen med sine kolleger stod klar på messen til at yde rådgivning og support om alt fra skat, moms og bogføring til forretningsudvikling og weboptimering.

Samarbejdspartner omkring pension og forsikring

I forbindelse med messen var Visma gået sammen med FMG Danmark ApS, der yder forsikringsrådgivning. Sammen tilbyder de to selskaber rådgivning inden for økonomi, pension og forsikring til iværksættere og nystartede virksomheder.

-     Som nystartet iværksætter kan både store og små beslutninger have afgørende indflydelse på eventyret som selvstændig. Det er vores erfaring, at nystartede virksomheder kommer langt bedre fra start, hvis de sparrer med andre om de udfordringer og muligheder, der er ved at blive selvstændig, fortæller Mads Rebsdorf og fortsætter:

-     Mange selvstændige spilder alt for meget tid og energi på økonomi og administration i stedet for at udvikle forretningen. Fra Vismas side kan vi blandt andet bidrage med værktøjer inden for IT, økonomi og regnskab, så iværksætteren får skabt et stærkt beslutningsgrundlag og kan koncentrere sig om sin idé eller sit produkt. Når der er styr på økonomien, får iværksætteren ro og kræfter til at fokusere på at gøre dét, som vedkommende er bedst til, understreger Mads Rebsdorf.

Tilbud på websiteløsning

Mads Rebsdorf, Visma SoftwareUd over gratis rådgivning inden for økonomi, pension og forsikring havde Visma i anledning af messen også et godt tilbud på en websiteløsning, som alt efter virksomhedens behov kan sammenkobles med både webshop og online økonomisystem. 

-     Der er mange web-løsninger på nettet, men de ikke altid gennemsigtige løsninger gør det svært og uoverskueligt at komme i gang med at udvikle hjemmesiden fra bunden. På messen præsenterer vi en webløsning, der er så intuitiv og enkel at arbejde i, at det er super nemt at komme i gang med at udvikle forretningen online, fortæller Mads Rebsdorf og tilføjer:

-     For de, der er en smule usikre på at benytte systemet, tilbyder vi løbende gratis webinarer, hvor en underviser fortæller om funktionerne og de konkrete værktøjer, så man er rustet til selv at lave hjemmesiden herefter.

I samarbejde med ADVODAN tilbyder Visma endvidere gratis én times IVS-møder, hvor der ydes rådgivning om selskabstyper og sparring om opstart af egen virksomhed.

Læs mere om Vismas mange iværksættertilbud