Visma Services Danmark nyhedsbrev

Leder af June Mejlgaard Jensen

Hos Visma kommer vi hver dag i berøring med flere hundrede kunder over hele landet. Ude i virksomhederne taler vi med den administrerende direktør for den store virksomhed og med den lille iværksætter. Vi løser opgaver i samarbejde med regnskabschefen og den HR-ansvarlige – og vi svarer på konkrete spørgsmål fra bogholderen, it-medarbejderen, logistikstikchefen eller andre funktionsansvarlige.

June Mejlgaard Jensen, Adm. direktør Visma Services Danmark A/SUanset, hvor stor organisationen er – og uanset, hvor mange års erfaring, man har i en funktion - så sker forandringerne i dag så hurtigt inden for lovgivning, regler, it-systemer og forandringer i markedet, at det kræver utrolig meget af den enkelte for at følge med. Råderummet til at træde forkert bliver mindre og mindre, så opdateret viden er ikke alene vigtigt – den kan være kritisk for virksomhedens overlevelse og vækst.

Det er umuligt at vide alt om alt, men man kan komme langt med at have nogen at sparre med, nogen at dele viden med – og nogen at få inspiration fra.

I dette nyhedsbrev

  • får du gode råd fra en bankdirektør om, hvordan du med fordel kan forberede dig på et møde med banken
  • kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal håndtere national omvendt betalingspligt på mobiltelefoner og tablets til medarbejdere
  • har vi fornøjelsen af at invitere dig til et af flere gå-hjem-møder i samarbejde med Advodan i Glostrup om Persondataloven, og hvordan du skal forholde dig til for eksempel medarbejderes brug af LinkedIn både under ansættelse og i forbindelse med fratrædelse
  • fortæller Frederiksberg Kommune om deres erfaringer gennem 10 år med at outsource lønfunktionen til Visma.

Og nu vi er ved 10 års jubilæerne, kan du møde to af vores managers, der i denne måned fejrer 10 års jubilæum hos Visma.

Vi håber, at du i nyhedsbrevet finder nyttig viden til brug for dit arbejde – uanset, hvad du arbejder med. Hvis du vil vide mere, er vores medarbejdere naturligvis klar ved telefonen eller ved et møde hos jer.

Rigtig god sommer!

Med venlig hilsen

June Mejlgaard Jensen, Administrerende direktør