Visma Services Danmark nyhedsbrev

Visma i medierne. Fik du læst...?

Visma formidler løbende nyheder og informationer om IT-systemer, procesoptimering samt forskellige ydelser og løsninger. Mange af dem anvendes og efterspørges på tværs af virksomhedstyper, andre er målrettet bestemte brancher og sektorer. Hvis ikke du har set artiklerne i medierne, kan du læse mere nedenfor.

IT-løsning til transportbranchen

Christian Sørensensen, BKSVisma har en række løsninger, der er målrettet forskellige brancher. En af dem er specielt udviklet transportsektoren, hvor flere medier i de seneste måneder har omtalt Vismas Transportløsning, der er baseret på økonomisystemet Visma Business og tilrettet de særlige krav, som vognmænd og logistikvirksomheder har til deres IT-system, såvel ERP som CRM men også forskellige funktioner som GPS og SMS-tjenester.

David Bjerring interview om Visma Transport SystemLæs mere om vognmand Bruno K. Sørensen i Transportmagasinet

Derudover blev David Bjerring, forretningskonsulent og teamleder hos Visma, interviewet til Bygge & Anlægsavisens Transporttillæg for nylig. Her fortalte han blandt andet om en række muligheder for at skabe øget lønsomhed i transporterhvervet ved  hjælp af bedre udnyttelse af it.

Du kan læse interviewet online her – på side 6

Outsourcing som strategisk valg

Atea - outsourcing som strategisk valg

På tværs af brancher og sektorer anvendes outsourcing i forskelligt omfang. Nogle virksomheder anvender eksterne forsknings- og udviklingsafdelinger til tekniske opgaver, andre anvender rengøringsfirmaer eller kantineleverandører eller har viceværtfunktioner til deres bygninger. Og flere og flere henvender sig til Visma for at drøfte og sparre om forskellige former for samarbejde vedrørende HR, løn og regnskabsfunktioner.


I særtillægget ”Forretningsoptimering”, der udkom med et større dagblad for nylig, kan du læse mere om mulighederne ved outsourcing af lønfunktionen – og du kan her læse mere om, hvad Atea opnåede ved at indlede et samarbejde med Visma om denne opgave. Herudover er der en række outsourcing-cases fra andre virksomheder omtalt.

Iværksætterrådgivning

IværksætterrådgivningPå en række dage henover foråret kunne folk med iværksætterdrømme booke gratis rådgivningsmøder hos Visma, som i samarbejde med Advodan stillede rådgivere til rådighed.

Læs mere om baggrunden for møderne i ErhvervsAvisen Sjælland eller på vores hjemmeside ViBrænderForDeSmå