Visma Services Danmark nyhedsbrev

Erhvervspolitisk stormøde i Kolding

Debat med toppolitikereØget konkurrenceevne for danske virksomheder og forbedret effektivitet i den offentlige sektor blev sat på den offentlige dagsorden, da regeringen for få år siden nedsatte en Produktivitetskommission, der for nyligt er barslet med en rapport, hvor en række muligheder for indsatser er oplistet.

Forbedret lønsomhed

Dansk Industri har fulgt trop med et produktivitetssekretariat, der har samlet en række cases fra medlemsvirksomhederne, der har bidraget med eksempler på, hvordan de har skruet på forskellige håndtag for at forbedre nøgletal og lønsomhed.

Offentligt-Privat Samarbejde og Den Fælles-Offentlige Digitaliseringsstrategi er blot nogle af de mange vigtige muligheder og tiltag, der er på den offentlige dagsorden og som påvirker mange virksomheder.

Vi vil gerne bidrage til debatten – og sammen med den lokale erhvervsforening Business Kolding gennemfører vi tirsdag den 28. oktober kl. 16-20 et dialogmøde i KUC, Kolding Uddannelsescenter, hvor bl.a. seniorøkonom Las Olsen fra Danske Bank er blandt oplægsholderne tillige med Koldings borgmester Jørn Pedersen og adm. direktør June Mejlgaard Jensen fra Visma Services Danmark A/S.

Politisk debat om vækst og velfærd

Hans EngellPolitisk kommentator Hans Engell er ordstyrer og moderator ved ødet, hvor der også er bekræftet deltagelse fra en række Folketingsmedlemmer, der vil komme med deres oplæg på, hvordan de ser Danmark styrke sin position på verdensmarkedet og dermed skabe vækst og finansiering til opretholdelse af det danske velfærdssamfund.

Deltagerne er: Thomas Jensen (S), Peter Christensen (V), Karina Dehnhardt Lorentzen (SF), Marlene Borst Hansen (Rad.), Mette Bock (LA) og Jens Henrik Thulesen Dahl (DF).

Mødet henvender sig til alle virksomheder i Kolding og i Trekantsområdet. Der forventes ca. 100 deltagere.

Se program og tilmeld dig her