Vil du være med til at digitalisere Danmark? 

Hvis et job med mening står øverst på ønskesedlen, er du landet det rette sted. Visma søger flere kolleger, der vil være med til at forme fremtiden med teknologi. Du vil blive ansat i ét af vores danske selskaber, som hver især bidrager med unikke softwareløsninger, der er med til at digitalisere Danmark.
Visma vokser - og det kan du også

Visma i Danmark består i dag af 20 selvstændige selskaber, som alle gør det, de er bedst til samtidig med, at vi alle er en del af noget større. Faktisk er Visma i dag til stede i hele verden med mere end 170 selskaber og 13.000 medarbejdere. Det giver os - og dig - uendelige muligheder for at vælge den helt rette karrierevej i Visma. 
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vind lækre præmier! 

(Du kan også deltage i konkurrencen uden at skrive dig op til vores nyhedsbrev. )

Skal vi holde dig opdateret på de seneste nye stillinger i Visma i Danmark og kunne du tænke dig at være med i konkurrencen om en Hövding cykelhjelm, et lækkert headset eller hvad med en signeret cykeltrøje af Jonas Vingegaard?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev ved at udfylde kontaktformularen. Vi sender ca. et nyhedsbrev hvert tredje måned, som udelukkende handler om karriere i Visma. Du kan også deltage i konkurrencen uden at skrive dig op til vores nyhedsbrev. 

Konkurrencen løber til og med mandag den 2. januar. Vinderne findes ved lodtrækning og kontaktes direkte via e-mail i starten af 2023.

Vil du deltage i vores konkurrence? Vælg din præmie:

Følg os!