Vi holder forretningen kørende - så du kan administrere din

Se hvordan  vi kan hjælpe dig med at håndtere den nuværende COVID-19 udfordring, styrke din forretning og forberede dig på fremtiden.


Vi hjælper samfundet med at holde hjulene kørende

Uforudsete hændelser kan sætte et samfunds robusthed på prøve. Den nuværende udfordring er ingen undtagelse. Vi tackler udfordringen ved at sikre, at virksomheder og organisationer kan fortsætte med at holde deres normale drift kørende effektivt.

Cloud løsninger

Som leverandør af samfundskritiske softwareløsninger, er det vores opgave at sørge for, at alle kan fortsætte med at drive deres virksomhed så godt de kan. Da rigtig mange mennesker er blevet bedt om at arbejde hjemmefra, er vi stolte af, at vi er med til at gøre lige netop dette muligt ved at levere en cloud softwareløsning, der hjælper mennesker med at arbejde hvor de vil, hvornår de vil og på alle enheder. At give muligheden for at forblive forbundet, er essentielt i denne tid.

Stabil service

For at kunne gøre dette, sikrer vi, at alle tjenesteydelser kører på fuld kapacitet, så vi kan imødekomme vores kunders behov. Og som altid monitorerer vi globale, nationale og lokale forhold for at sikre, at vi er forberedte på alle ændringer, der skulle komme - fra det lokale samfund til det internationale. 

For at hjælpe med at overkomme nuværende udfordringer, vil vi i de kommende uger:

  • Fortsætte med at poste opdateringer om de forretningsmæssige konsekvenser for situationen.

  • Give praktiske råd til hvordan vi vedligeholder og forbedrer din forretning under de nuværende forhold.

  • Tilbyde produkter og ydelser for at supportere din strategi og hjælpe med at forberede dig på fremtiden.
Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe regeringer, virksomheder og organisationer med at opfylde menneskers behov. Ved at fokusere på både kort- og langsigtede løsninger, tror vi på, at vores samfund kan blive endnu stærkere og mere robust til fremtiden.

 

 

Se hvordan Vismas selvstændige virksomheder i Danmark forholder sig til Covid-19