Hvad betyder regeringens udspil for dig som kunde i Visma Enterprise?

Vi hjælper med refusionssøgning og sikrer din lønkørsel, hvis din lønbogholder bliver syg. Du kan også nemt vælge at udsætte din skat og AM-bidrag i Visma Løn. Sender du dine medarbejdere hjem, holder vi også styr på dem, så du nemt kan søge den rette lønkompensation. Derudover har vi også helt styr på, hvordan vi fortsat laver din løn, hvis vi selv skulle blive ramt af sygdom. Læs hvordan her på siden!

Mangler du guides og vejledninger, kan du finde dem på vores kundeforum Community. Du kan også få et hurtigt og samlet overblik over alt vores kommunikation om corona-situationen her. 

 

  English version >>

Hjælp til serveringsbranchen

Coronaens anden smittebølge har resulteret i en indskrænkning af åbningstider hos dele af det danske erhvervsliv. Virksomheder, der samtidig beskæftiger sig med servering, som barer, resturanter og caféer, har nu mulighed for at blive kompenseret, hvis de opfylder nogle fastsatte kriterier. Få styr på dem her.

Hvad gør
Visma Enterprise?

I Visma Enterprise har vi opsat interne retningslinjer, som betyder, at vi kan fortsætte vores planlagte aktiviteter - dog vil det i langt højere grad foregå digitalt. Læs om vores beredskab her. 

Har I brug for en ekstra hånd?

Står din virksomhed og er blevet ramt af sygdom? Vi vil gerne hjælpe danske virksomheder i en svær tid. Derfor tilbyder vi også konsulentassistance på alle vores produkter. Læs mere her.

Kommunikation til hjemsendte

Mange virksomheder har i øjeblikket brug for at sende vigtig og fortrolig information ud til deres medarbejdere. Me langt fra alle har opdaterede mailadresser på samtlige ansatte.  Her kan forsendelse via e-Boks være løsningen. Se hvordan vi kan hjælpe jer med sikker kommunikation. 

 

Mit Visma - ledelse på distancen

Ledelse på distancen kan være vanskeligt - særligt uden et værktøj til at skabe det nødvendige overblik. Med Mit Visma kan du give ledere og HR adgang til vigtig information, der kan skabe et fundament, hvor nødvendige og strategiske beslutninger kan træffes ud fra.

 

Vi står klar til at assistere jer i en svær tid

Få svar på vores hotline

Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder godt igennem en svær tid. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, brug for afklaringer eller hjælp. Vi sidder som altid klar til at assistere jer og besvare jeres spørgsmål.

 

 

 +45 88 97 97 97

Mandag - fredag 9:00-16:00
Eller kontakt din konsulent

Har I brug for HR- eller lønassistance?

Står din virksomhed og er blevet ramt af sygdom? Vi vil gerne hjælpe så mange virksomheder så godt i gennem den daglige drift som muligt. Derfor tilbyder vi også assistance på alle vores produkter. Vi kan fx nemt træde til helt eller delvis og hjælpe med driften af jeres Visma løsninger.

 

 
 

Tag fat i os allerede i dag

Bliv kontaktet af os

Er du eksisterende eller ny kunde?

Eller kontakt Kim

Kim sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for din virksomhed i en svær tid.
 

Kontakt Kim på: 

+45 42 82 21 60