Behandling af personoplysninger

Visma behandler dine personoplysninger for at håndtere din henvendelse, samt til at lave en profil baseret på dine interesser. Denne profil benyttes til at tilpasse sidevisninger på vores websites med det formål at øge relevansen for netop dig. Oplysningerne vil også blive brugt som basis for at kontakte dig og til at sende dig information og tilbud. Vi vil kun sende denne information på e-mail, hvis du har accepteret dette.

For at skabe os et billede af dine interesser, bruger vi de oplysninger du giver os, samt registrerer dine bevægelser på vores websites og din brug af vores tjenester. Du kan altid opdatere dine interesser eller fravælge at modtage information fra Visma på vores abonnementside. Her kan du også bede om at få slettet de personoplysninger, der benyttes til netop det formål, og tilbagetrække dit samtykke til videre forarbejdning.

Hvis du, i løbet af 24 måneder, ikke har besøgt Vismas websites eller vist en interesse for den information vi har sendt dig, vil dine personoplysninger blive slettet.

Visma deler ikke dine personoplysninger med andre end tredjeparter, der er leverandører af vores IT-systemer. Vi sikrer dine data og rettigheder gennem databehandlingsaftaler med disse leverandører. I tilfældet af, at en leverandør befinder sig uden for EU/EØS, garanterer Visma, at der eksisterer et lovligt grundlag for at overføre dine data til disse lande.

Du kan finde mere information om vores behandling af dine personoplysninger og rettigheder i vores Persondata-erklæring.