Mand arbejder på tablet

Nordeuropas stærkeste ERP-systemer

Hør mere

Visma tilbyder to ERP-systemer:

 

Visma.net cloud erp

Visma.net ERP

Visma.net ERP-system er et cloudbaseret og komplet forretningssystem, der automatiserer processer og styrer komplekse regnskabsopgaver. Systemet er perfekt til mellemstore og større virksomheder, der ønsker at minimere omkostninger og øge resultaterne ved at gøre tid, ressourcer og teknologi mere effektivt. Visma.net kommer som en standardiseret løsning skabt ud fra "best of breed"-tankegangen.

Læs mere om Visma.net

Visma Business on premise erp

Visma Business

Visma Business er et komplet ERP-system til dig, der ønsker at binde hele forretningen sammen i en lokal installeret ERP-løsning. Med Visma Business har I en lang række standard ERP-moduler til rådighed indenfor økonomi, salg, lager og projektstyring. Samtidig findes der en række branchespecifikke udgaver af Visma Business, som kan tilpasses netop din virksomhed.

Læs mere om Visma Business

 

 

 

Derfor skal du vælge Visma
som din ERP-leverandør

Med et ERP-system fra Visma får du en komplet ERP-løsning, udviklet - og til stadighed forfinet - på baggrund af gennemprøvet teknologi og over 20 års erfaring på det Nordeuropæiske marked. Vi er ERP-leverandør af to ERP-systemer: Visma Business og Visma.net. Begge ERP-systemer er komplette ERP-løsninger med en modulopbygget tilgang, fokus på automatisering af arbejdsgange og styring af komplekse finansielle processer. 

Om du ønsker at arbejde on-premise, delvist i skyen eller en 100% cloud ERP-løsning, så er et ERP-system fra Visma løsningen for dig.Ikon der symboliserer et ERP-system med åbent API

Åbent API

Med et ERP-system med åbent API, har du mulighed for at tilkoble funktionalitet fra en anden softwareudbyder og udveksle data på tværs af dine løsninger.  

Ikon der viser at du med et ERP-system opnår fuld kontrol

Fuld kontrol

Et kompleks og avanceret ERP-system giver dig mulighed for at opnå fuld kontrol og ikke mindst overblik over virksomhedens økonomi.

Symbol for at vores ERP-system er skalerbart

Skalerbar

Skalerbarhed og stor mobilitet giver dig mulighed for at tilpasse dit ERP-system til vækststadierne i virksomheden, som eks. hurtigt at justere antallet af brugere og integrere nye løsninger.

Symbol der viser at det er muligt at tilgå dit ERP-system via mobilen

ERP på mobilen

Med adgang fra mobilen til ordrer, lager og fakturering, i dit ERP-system, har du det bedste overblik over virksomheden.

Billede der viser at vi er en sikker ERP-leverandør

Sikkerhed

To-faktor-godkendelse er den bedste sikkerhed for dine data. Vores ERP-systemer følger national og international lovgivning.

Illustration af et ERP-system som øger effektiviteten

Effektive medarbejdere

Hver medarbejder modtager effektiv systemstøtte baseret på deres funktion i virksomheden med vores ERP-system. 

Kort om Visma som koncern

Visma er blandt Europas største software-leverandører og udover ERP-systemer, har vi over 30 forskellige andre software-produkter på hylden - alle med fokus på at lette virksomheders administration ved at digitalisere og automatisere forretningsprocesser.

Visma-koncernen har i alt over 12.500 ansatte og flere end en million kunder (aktuelle tal fra 2020).

Koncernen er grundlagt i 1996 og dermed har vi over 20 års erfaring inden for softwarebranchen.

Læs om Visma-koncernen

Én ERP-
leverandør på tværs af flere lande

Med os som din ERP-leverandør, har du den fordel at din ERP-løsning kan rulles ud på tværs af flere Nordeuropæiske lande, samtidig med at vi er til stede lokalt. Implementeringen sker gennem certificerede partnere, og i Danmark har vi et landsdækkende netværk af partnere. Det betyder, at du også finder en partner tæt på dig, uanset hvor i landet du bor.

Vores danske partnere rådgiver og hjælper dig med at implementere den helt rigtige ERP-løsning. Også efter implementeringen står din danske partner til rådighed for dig og giver dig ERP-support på dansk.Hvad betyder ERP egentlig
og hvad er et ERP-system?

ERP er en forkortelse af “Enterprise Resource Planning”, og definitionen af et ERP-system på dansk er i bund og grund ressourcestyring

Traditionelt set fungerede et ERP-system ved at samle en virksomheds arbejdsprocesser i ét system. Det kunne inkludere virksomhedens økonomi, salg, indkøb, lager, logistik, projektstyring, osv.

Et moderne ERP-system, som f.eks. Visma.net, er mere modulopbygget. Det vil sige, at du har en platform, hvor du kan tilføje apps og services samt lave integrationer til andre systemer. Du får en totalløsning, der opbygges og tilpasses efter dine behov.

Fordelene ved et moderne ERP-system er, at man, med f.eks. Single Sign-on og integration til AD, får lettere adgang og effektive arbejdsgange på tværs af systemer og programmer.


Hør mere om mulighederne
med Visma ERP

Udfyld formularen og hør, hvordan Visma kan hjælpe din forretning.

Dit samtykke er obligatorisk