Vores to ERP-systemerHvad betyder ERP?

ERP er en forkortelse af “Enterprise Resource Planning”, og definitionen af et ERP-system på dansk er i bund og grund ressourcestyring. 

Traditionelt set fungerede et ERP-system ved at samle en virksomheds arbejdsprocesser i ét system. Det er dermed et forretningssystem, som samler virksomhedens arbejdsprocesser, såsom økonomi, salg, lager etc., i ét system

 


Hvordan er et ERP-system sat sammen?

Et moderne ERP-system, som f.eks. Visma.net, er mere modulopbygget. Det vil sige, at du har en platform, hvor du kan tilføje apps og services samt lave integrationer til andre systemer. Du får en totalløsning, der opbygges og tilpasses efter dine behov.

Fordelene ved et moderne ERP-system er, at man, med f.eks. Single Sign-on og integration til AD, får lettere adgang og effektive arbejdsgange på tværs af systemer og programmer.


Én ERP-leverandør på tværs af flere lande

Med os som din ERP-leverandør, har du den fordel at din ERP-løsning kan rulles ud på tværs af flere Nordeuropæiske lande, samtidig med at vi er til stede lokalt. Implementeringen sker gennem certificerede partnere, og i Danmark har vi et landsdækkende netværk af partnere. Det betyder, at du også finder en partner tæt på dig, uanset hvor i landet du bor.

Vores danske partnere rådgiver og hjælper dig med at implementere den helt rigtige ERP-løsning. Også efter implementeringen står din danske partner til rådighed for dig og giver dig ERP-support på dansk.


Nordens største software-leverandør

Visma er blandt Europas største software-leverandører og udover ERP-systemer, har vi over 30 forskellige andre software-produkter på hylden - alle med fokus på at lette virksomheders administration ved at digitalisere og automatisere forretningsprocesser.

Visma-koncernen har i alt over 12.500 ansatte og flere end en million kunder (aktuelle tal fra 2020).

Koncernen er grundlagt i 1996 og dermed har vi over 20 års erfaring inden for softwarebranchen.

 Skal vi hjælpe med at finde det helt rigtige ERP-system til jeres virksomhed?

Hør mere om mulighederne med et ERP-system fra Visma.
Udfyld formularen og hør, hvordan Visma kan hjælpe din forretning.

Derfor skal du vælge et ERP-system fra Visma

Med et ERP-system fra Visma får du en komplet ERP-løsning, udviklet - og til stadighed forfinet - på baggrund af gennemprøvet teknologi og over 20 års erfaring på det Nordeuropæiske marked. Vi er ERP-leverandør af to ERP-systemer: Visma Business og Visma.net. Begge ERP-systemer er komplette ERP-løsninger med en modulopbygget tilgang, fokus på automatisering af arbejdsgange og styring af komplekse finansielle processer. 

Om du ønsker at arbejde on-premise, delvist i skyen eller en 100% cloud ERP-løsning, så er et ERP-system fra Visma løsningen for dig.

 

64_Automation.svg

Automatisering

Vismas ERP-systemer automatiserer manuelle processer, så de ansatte kan bruge tiden på vigtigere og mere værdiskabende opgaver.

64_search_template.svg

Fuld kontrol

Med et ERP-system fra Visma får I fuld kontrol og ikke mindst overblik over virksomhedens økonomi. 

64_stored_files.svg

Åbent API

Med et åbent API har I mulighed for at tilkoble funktionalitet fra en anden softwareudbyder og udveksle data på tværs af jeres løsninger.

 

64_organization2.svg

Skalerbar

Med et ERP-system fra Visma får I mulighed for at skalere jeres virksomhed og tilpasse jeres ERP-system til vækststadierne i virksomheden.

64_mobile_phone.svg

ERP på mobilen

Med adgang fra mobilen til ordrer, lager og fakturering i jeres ERP-system, har I det bedste overblik over virksomheden.

64_Security_2.svg

Sikkerhed

To-faktor-godkendelse er den bedste sikkerhed for jeres data. Vores ERP-systemer følger national og international lovgivning.

Læs mere om ERP og regnskab på bloggen

Hvordan får nutidens controller tid til at agere business partner?

En traditionel controller forbindes ofte med én, der har styr på virksomhedens økonomi, budgetter og regnskaber. Et vigtigt fokus som nutidens controller naturligvis også skal være en haj til. I dag forventes det dog, at nutidens controller også kan agere business partner for organisationen gennem økonomisk rådgivning om fremtiden på baggrund af fakta. Dette ekstra fokusområder kræver, at der frigøres tid - blandt andet fra de manuelle og bearbejdende dataprocesser, som et BI-værktøj kan medvirke til.