Mand arbejder på tablet

Nordeuropas stærkeste ERP-systemer

Hør mere

 

Derfor skal du vælge et ERP-system
fra Visma

Med et ERP-system fra Visma får du en komplet ERP-løsning, udviklet - og til stadighed forfinet - på baggrund af gennemprøvet teknologi og over 20 års erfaring på det Nordeuropæiske marked. Vi er ERP-leverandør af to ERP-systemer: Visma Business og Visma.net. Begge ERP-systemer er komplette ERP-løsninger med en modulopbygget tilgang, fokus på automatisering af arbejdsgange og styring af komplekse finansielle processer. 

Om du ønsker at arbejde on-premise, delvist i skyen eller en 100% cloud ERP-løsning, så er et ERP-system fra Visma løsningen for dig.Illustration af et ERP-system som øger effektiviteten

Automatisering

Vismas ERP-systemer automatiserer manuelle processer, så de ansatte kan bruge tiden på vigtigere og mere værdiskabende opgaver.

Ikon der symboliserer et ERP-system med åbent API

Åbent API

Med et åbent API, har du mulighed for at tilkoble funktionalitet fra en anden softwareudbyder og udveksle data på tværs af dine løsninger.  

Ikon der viser at du med et ERP-system opnår fuld kontrol

Fuld kontrol

Med et ERP-system fra Visma får du fuld kontrol og ikke mindst overblik over virksomhedens økonomi.

Symbol for at vores ERP-system er skalerbart

Skalerbar

Med et ERP-system fra Visma får du mulighed for at skalere din virksomhed og  tilpasse dit ERP-system til vækststadierne i virksomheden.

Symbol der viser at det er muligt at tilgå dit ERP-system via mobilen

ERP på mobilen

Med adgang fra mobilen til ordrer, lager og fakturering, i dit ERP-system, har du det bedste overblik over virksomheden.

Billede der viser at vi er en sikker ERP-leverandør

Sikkerhed

To-faktor-godkendelse er den bedste sikkerhed for dine data. Vores ERP-systemer følger national og international lovgivning.

Visma tilbyder to ERP-systemer:

 

Visma.net cloud erp

Visma.net ERP

- Cloudbaseret

- Standardiseret

- Skabt til at automatisere

- Perfekt til mellemstore og større virksomheder

Læs mere om Visma.net

Visma Business on premise erp

Visma Business

- Onpremises / Hybrid

- Standard opsætning 

- Mulighed for branceløsninger og speicaltilpasninger

- Perfekt til mellemstore og store virksomheder

Læs mere om Visma Business

 

  

Hør mere om mulighederne
med et ERP-system fra Visma

Udfyld formularen og hør, hvordan Visma kan hjælpe din forretning.


Kort om Visma som koncern

Visma er blandt Europas største software-leverandører og udover ERP-systemer, har vi over 30 forskellige andre software-produkter på hylden - alle med fokus på at lette virksomheders administration ved at digitalisere og automatisere forretningsprocesser.

Visma-koncernen har i alt over 12.500 ansatte og flere end en million kunder (aktuelle tal fra 2020).

Koncernen er grundlagt i 1996 og dermed har vi over 20 års erfaring inden for softwarebranchen.

Læs om Visma-koncernen

Én ERP-
leverandør på tværs af flere lande

Med os som din ERP-leverandør, har du den fordel at din ERP-løsning kan rulles ud på tværs af flere Nordeuropæiske lande, samtidig med at vi er til stede lokalt. Implementeringen sker gennem certificerede partnere, og i Danmark har vi et landsdækkende netværk af partnere. Det betyder, at du også finder en partner tæt på dig, uanset hvor i landet du bor.

Vores danske partnere rådgiver og hjælper dig med at implementere den helt rigtige ERP-løsning. Også efter implementeringen står din danske partner til rådighed for dig og giver dig ERP-support på dansk.Hvad betyder ERP egentlig
og hvad er et ERP-system?

ERP er en forkortelse af “Enterprise Resource Planning”, og definitionen af et ERP-system på dansk er i bund og grund ressourcestyring

Traditionelt set fungerede et ERP-system ved at samle en virksomheds arbejdsprocesser i ét system. Det kunne inkludere virksomhedens økonomi, salg, indkøb, lager, logistik, projektstyring, osv.

Et moderne ERP-system, som f.eks. Visma.net, er mere modulopbygget. Det vil sige, at du har en platform, hvor du kan tilføje apps og services samt lave integrationer til andre systemer. Du får en totalløsning, der opbygges og tilpasses efter dine behov.

Fordelene ved et moderne ERP-system er, at man, med f.eks. Single Sign-on og integration til AD, får lettere adgang og effektive arbejdsgange på tværs af systemer og programmer.