SummaSummarum Revisormenu

SummaSummarum Revisormenu

Zip-filen indeholder revisormenuen samt installationsvejledning.

 

SummaSummarum udvikles og forbedres løbende og indimellem har dette medført et behov for at lave nye filversioner på sikkerhedskopierne. En sikkerhedskopi i et nyere filformat kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke indlæses i en programversion, der benytter et ældre filformat.


Hvis du som revisor eller bogholder håndterer kunder, som bruger forskellige versioner af SummaSummarum, eksempelvis SummaSummarum 3 og 4, kan det derfor være en fordel at have flere versioner installeret parallelt, og åbne disse via SummaSummarum Revisormenu.

Nemt samarbejde uanset version

SummaSummarum Revisormenu gør det let at afvikle forskellige versioner af SummaSummarum på samme computer, og du behøver således ikke at bekymre dig om, hvilken version af SummaSummarum din kunde bruger. Du kan nemt indstille at åbningen af et regnskab, altid skal ske i samme version som kunden, så er du altid er sikker på at returnere et regnskab, som kan genindlæses korrekt.

Fra SummaSummarum Revisormenu vil du have en komplet oversigt over alle dine indlæste regnskaber, fra dine kunder samt kunne se, i hvilken version af SummaSummarum regnskabet er skabt hos kunden.

Husk at du som revisor/bogholder både kan lette din administration og tjene penge, hvis du opgraderer en eller flere af dine kunder til seneste nye version. Dette giver også kunden adgang til Vismas tekniske support og sikrer en driftsikker oplevelse med adgang til løbende opdateringer, fejlrettelser og forbedringer. 

 

Kontakt os på 70 27 71 78 

Email: info-software@visma.dk