Installation, service, support & IT-drift

Med stor erfaring fra førende kunder inden for branchen har vi en unik mulighed for at få jeres IT-miljø til at fungere effektivt uden unødige afbrydelser.

Kontakt os

Vi hjælper virksomheder med at vedligeholde deres IT-miljø

Vi løser 340.000 service- og supportopgaver om året. Vi håndterer dagligt systemer i forretningskritiske miljøer, hvor der er høje krav til korte svartider, hurtig support, fleksibel serviceplanlægning og færrest mulige driftsafbrydelser.

Udgangspunktet er, at vores løsninger skal hjælpe virksomhederne med at minimere, forkorte og imødegå IT-relaterede driftsafbrydelser.

Vores kunder

Vores mangeårige samarbejde med førende kunder inden for branchen giver os en bred erfaring med lignende IT-miljøer.

Svenska spel

Den rette løsning til jeres IT-miljø

Vi har skabt løsninger for forskellige brancher og virksomhedstyper. Vores fleksible arbejdsmetoder gør det muligt for os at tilbyde tjenesteydelser og løsninger, som passer til jeres behov.Kollektivtrafik Tåg

Kollektiv trafik, tog

Vi har stor erfaring med at arbejde på tog og kender de særlige krav til materialer og uddannelse/certificering, som er nødvendige. Vi har blandt andet installeret WLAN for Skånetrafiken og Norrtåg, perronvalidatorer for Länstrafiken Örebro samt et passagertællesystem for Västtrafik.

Kontor

Kontor

Vi tilbyder alle former for service, support og IT-drift til kontorer. Vi har i 20 år tilbudt landsdækkende service og support på OKIs printere både under og efter garantiperioden. Vores store erfaring med printere i forskellige applikationer og miljøer giver os en unik og komplet viden på området.

Kollektiv trafik, busser og kommercielle køretøjer

Vi udfører blandt andet service af billetsystemet SL Access for Storstockholms Lokaltrafik, som er installeret i ca. 2.000 busser, på 600 salgssteder og i 400 billetautomater. Derudover har vi installeret billetsystemer, fartskrivere, kommunikationsenheder mv. for BIMS i Värmland, Örebro, Dalarna, Uppland, Gästrikland og Hälsingland.

Detailhandel

Vi har supporteret og sørget for driften af butiksdatasystemer i mange år. Desuden udfører vi installation, idriftsættelse og service af applikationer og udstyr i butiksmiljøer. Det giver os et stort kendskab til og en god forståelse for branchens høje servicekrav. Vi leverer blandt andet til ledende dagligvarekæder som for eksempel Coop.

Apoteker

Vi supporterer og sørger for driften af apoteksdatasystemer til større apotekskæder i Sverige og Norge. Desuden installerer vi og yder service på applikationer og udstyr til apoteker. Det giver os et stort kendskab til og en god forståelse for branchens høje service- og lovkrav.

Fandt I ikke det, I søgte?  Kontakt os, så hjælper vi jer med at finde den bedste løsning for jer.