Nordeuropas
stærkeste
ERP-systemer

Hør mereERP-systemer til mellemstore
og store virksomheder

Med et ERP-system fra Visma får du en komplet ERP-løsning, udviklet - og til stadighed forfinet - på baggrund af gennemprøvet teknologi og over 20 års erfaring på det Nordeuropæiske marked. Vi er ERP-leverandør af to ERP-systemer: Visma Business og Visma.net. Begge ERP-systemer er komplette ERP-løsninger, med en modulopbygget tilgang, fokus på automatisering af arbejdsgange og styring af komplekse finansielle processer. 

Om du ønsker at arbejde on-premise, delvist i skyen eller en 100% cloud ERP-løsning, så er et ERP-system fra Visma løsningen for dig.

Derfor skal du vælge Visma
som din ERP-leverandør

Ikon der symboliserer et ERP-system med åbent API

Åbent API

Med et ERP-system med åbent API, har du mulighed for at tilkoble funktionalitet fra en anden softwareudbyder og udveksle data på tværs af dine løsninger.  

Ikon der viser at du med et ERP-system opnår fuld kontrol

Fuld kontrol

Du får fuld kontrol og overblik over virksomhedens økonomi.

Symbol for at vores ERP-system er skalerbart

Skalerbar

Skalerbarhed og stor mobilitet giver dig mulighed for at tilpasse dit ERP-system til vækststadierne i virksomheden, som eks. hurtigt at justere antallet af brugere og integrere nye løsninger.

Symbol der viser at det er muligt at tilgå dit ERP-system via mobilen

ERP på mobilen

Med adgang fra mobilen til ordrer, lager og fakturering, i dit ERP-system, har du det bedste overblik over virksomheden.

Billede der viser at vi er en sikker ERP-leverandør

Sikkerhed

To-faktor-godkendelse for den bedste sikkerhed for dine data. Vi er en ansvarlig ERP-leverandør og vores ERP-systemer følger national og international lovgivning som ISO-standarder og EU-direktiver.

Illustration af et ERP-system som øger effektiviteten

Effektive medarbejdere

Hver medarbejder modtager effektiv systemstøtte baseret på deres funktion i virksomheden med vores ERP-system.Visma Business

Visma Business er et komplet ERP-system til dig, der ønsker at binde hele forretningen sammen og ønsker en lokal installeret ERP-løsning med adgang til cloud ERP-moduler og mobil-apps.

Vi har en lang række standard ERP-moduler på hylden, som matcher de basale behov inden for økonomi, salg, lager, logistik og projektstyring. Derudover har vi branchespecifikke ERP-moduler, som det er muligt at tilpasse netop din virksomheds virkelighed.  

Visma Business er et ERP-system, du kan vokse med.

Læs mere om Visma Business

Visma Business ERP-system
Visma.net er et Cloud ERP-system

Visma.net

Visma.net ERP-system er et integreret og komplet forretningssystem i skyen, der automatiserer processer og styrer komplekse regnskabsopgaver. Visma.net er perfekt til større virksomheder, der ønsker at reducere omkostninger og øge resultaterne ved at gøre tid, ressourcer og teknologi mere effektivt.

Læs mere om Visma.netHør mere om mulighederne
med Visma ERP

Udfyld formularen og hør, hvordan Visma kan hjælpe din forretning.

Dit samtykke er obligatorisk