Visma Business

Visma Business er en komplet ERP løsning, der kan tilpasses så den opfylder alle din virksomheds behov og skaber en rød tråd i din forretning

Hør mere om dine muligheder

  • Vores Visma-løsning samler logistik, salgsstyring og økonomi i ét system. Vi har altid overblik over, hvad der er på lager i både Danmark, Norge og Sverige

    - Morten Lundsteen, Elma Instruments

     
  • Det er den bedste investering, vi har foretaget, i kombination med et system, der er fleksibelt og er let at arbejde med og udvikle i.

    - Mikael Rasmussen, projektleder hos Uno-X Smøreolie

     
 

 

 

Få partnere til forretningsudvikling, opsætning og intern træning

 

Clouds

 

Klar til Cloud

Automatiske ERP-opdateringer og data-synkronisering i skyen gør kundernes virksomhed agil og fremtidssikrer deres konkurrenceevne på interne processer og håndtering af hele forsyningskæden.

Det behøver ikke være en kæmpe omvæltning at gå cloud. En eksisterende Visma Business løsning kan med fordel integreres med nye, cloud-baserede tillægsmoduler når kunderne er klar. Vær med til at levere et top-moderne ERP-system.

Læs mere om Visma Business Hybrid

Få hele historien

Giv os et kald på 78 79 19 55 eller udfyld formularen, hvis du vil have en uforpligtende dialog om din virksomheds muligheder. Vi kan også hjælpe dig med at finde den helt rigtige partner.

 

Gratis og uforpligtende snak om it-behov, forretningsoptimering og ERP-systemer

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine persondata som beskrevet her med henblik på at identificere mine interesseområder. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.
Tilmeld mig nyhedsmails fra Visma, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores systemer, baseret på mine interesseområder. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Dit samtykke er obligatorisk
 

 

 
ERP kunde pagunette kvalitetstekstiler logo
ERP kunde dfds group logo
ERP kunde Frellsen chokolade logo
ERP kunde diabetesforeningen logo
ERP kunde Qpet logo
ERP kunde UnoX fyringsolie logo
ERP kunde Dansk Boldspil Union logo
ERP kunde NTF Førende trådvare producent logo
Comwell logo
ERP Hydraulico hydrauliske pressere logo
DSV transport og logistik logo
Nordelektro installationer og services logo

...

 
Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.