Visma ERP Servicepartner

Visma ERP sælges, implementeres og supporteres via vores landsdækkende netværk af certificerede partnere.

Vores partnere har alle indgående forretningsforståelse, projektlederegenskaber og solid erfaring, som alt sammen danner grundlag for optimal implementering og udnyttelse af Visma Business. 

Mange års erfaring har gjort vores partnere til specialister inden for forskellige brancher, og vores partnerne fungerer som rådgivere hos deres kunder, når processerne efterses inden implementering af et nyt ERP-system. Vi hjælper dig altid med kontakt til præcis den partner, som kender din branche bedst.
 

Amesto Solutions Læs mere

Internet: 
https://www.amestosolutions.dk/
Telefon: 4922 4646

Amesto Solutions logo
eMail: solutions@amesto.dk Adresse: Vandtårnsvej 62A, 4. sal, 2860 Søborg

Kort om os

Amesto Solutions A/S er Nordens førende Visma-partner og tilbyder lokal support fra 16 kontorer. I Danmark er vi 15 konsulenter med speciale i forretningsudvikling, implementering og integration. Med mere end 15 års erfaring giver vi vores kunder moderne ERP-løsninger tilpasset den enkelte virksomheds behov.

Amesto Solutions assisterer dagligt mange virksomheder i hele Norden med fokus på optimering, kvalitet og leveringssikkerhed. Blandt vores kunder finder du fx Frellsen, DFDS, Uno-X, Diabetesforeningen, Pagunette og ProDesign. Vi har et bredt branchekendskab og tilbyder bl.a. ERP-løsninger skræddersyet til grossister, transportvirksomheder og hoteller.

Hos Amesto Solutions lægger vi vægt på en tæt dialog gennem hele processen: planlægning, implementering, uddannelse, driftsstart og efterfølgende support samt løbende forretningsoptimering.

Vores konsulenter er eksperter i integrationer til eksterne systemer, fx webhandel, CRM, HR & løn, rapportering & analyse og dokumenthåndtering. Derfor kan vi altid levere ERP-løsninger, som er tilpasset den enkelte virksomheds behov og giver optimale resultater.

Det hjælper vi med

Amesto Solutions assisterer dagligt mange virksomheder i hele Norden med fokus på optimering, kvalitet og leveringssikkerhed. Blandt vores kunder finder du fx Frellsen, DFDS, Uno-X, Diabetesforeningen, Pagunette og ProDesign.

Vi har et bredt branchekendskab og tilbyder bl.a. ERP-løsninger skræddersyet til grossister, transportvirksomheder og hoteller.

Hos Amesto Solutions lægger vi vægt på en tæt dialog gennem hele processen: planlægning, implementering, uddannelse, driftsstart og efterfølgende support samt løbende forretningsoptimering.

Vores konsulenter er eksperter i integrationer til eksterne systemer, fx webhandel, CRM, HR & løn, rapportering & analyse og dokumenthåndtering. Derfor kan vi altid levere ERP-løsninger, som er tilpasset den enkelte virksomheds behov og giver optimale resultater.


ECIT Consulting A/S Læs mere

Internet: www.ecitconsulting.dk Telefon: 7022 8237 Certified partner
eMail: info@ecitconsulting.dk Adresse: Rugårdsvej 46C, 5000 Odense C.

Kort om os

ECIT Consulting A/S er grundlagt i 2009 og beskæftiger 9 medarbejdere med kontorer i Odense og Smørum. Vi hjælper virksomheder med implementering og drift af Visma Business ERP løsninger. Alle konsulenter har stor praktisk erhvervserfaring og klar til at sparre med vore kunder således vi sammen får implementeret den rigtige løsning.

Det hjælper vi med

Vi har samlet over 100 års erfaring med Visma Business i ’Cuber’. Cuber er ikke brancheløsninger, men en automatisering af forretningsprocesser for virksomheder der har ens processer på tværs af brancher. En Cube er skærmbilleder, kode og arbejdsbeskrivelser som får kunden hurtigere og mere sikkert i gang med Visma Business. Vi tager altid afsæt i en analyse af jeres situation, som sammen med en workshop gør at vi inden implementering får afstemt behov og forventninger.

Vi har bl.a. leveret løsninger til:

 • Time-/sags virksomheder (eks. håndværkere, servicevirksomheder, entreprenører og advokater)
 • Produktionsvirksomheder, både serie- og ordreproducerende
 • Handelsvirksomheder, både B2B engrossalg og B2C via Webshop
 • Transportvirksomheder, fragt- og flytteforretninger, lagerhoteller
 • Vin- og spiritusvirksomheder

Så hvis du er på udkig efter en rutineret samarbejdspartner, er vi det helt rette valg.


ERP Runner Læs mere

  Telefon: 50 50 28 50 Certified partner ERP runner logo
eMail: tbr@erprunner.com Adresse: Ravnebjergvej 7, 3200 Helsinge

Kort om os

ERP Runner er stiftet i 2003 af Thomas Bredtoft, som har mere end 20 års erfaring med implementering, tilretning og brug af økonomisystemer i mindre virksomheder. Vi hjælper mindre virksomheder med anskaffelse, implementering og tilretning af it-systemer til Økonomistyring, Logistik og CRM. Har bl.a. leveret løsninger til grossister med let produktion samt til entreprenørvirksomheder.

Det hjælper vi med

ERP Runner har et indgående kendskab til Visma Business og Vismas øvrige ERP løsninger for mindre virksomheder. Vi hjælper med at vælge det helt rigtige Visma produkt til din Virksomhed.

ERP Runner har fokus på økonomistyring og Logistik. Vi leverer også brugertilpassede løsninger til rapportering og styring af projekter samt til budgetopfølgning og forecast. Med en rapporteringsløsning fra ERP Runner kan du få hurtigt overblik og bruge tiden på at træffe gode beslutninger, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

ERP Runner hjælper også med integration til andre systemer som fx webshop og timeregistrering.


erhvervs-gruppenLæs mere

Internet: http://www.egd.dk Telefon: 86 84 83 00 Certified partner erhvervsgruppen logo
eMail: egd@egd.dk Adresse: Klintevej 3 B, Knudlund, 8653 Them

Kort om os

Få glæde af mere end 30 års kompetent it-systemudvikling! erhvervs-gruppen, danmark a/s leverer kundetilpassede standard it-løsninger til virksomhedsstyring. Vores løsninger er i dag alle baseret på standard ERP-systemer fra Visma.

Vi har leveret rådgivning og it-løsninger til virksomheder siden 1980.

Det hjælper vi med

Vi ved, at leverance af et it-virksomhedssystem er en unik opgave for den enkelte virksomhed. Og vi ved samtidig, at en del forretningsprocesser går igen - på tværs af virksomhedstyper og brancher. Vi har taget det bedste fra vores mange tidligere implementeringer og struktureret vores erfaringer og løsninger i en række moduler, så I starter tæt på den endelige løsning.

Vi kalder derfor vores koncept for STANDARD plus+, som dækker over en standard ERP-løsning fra Visma eller Microsoft, tilpasset og udbygget med vores egne moduler og programtilpasninger. Med udgangspunkt i vores Standard Plus koncept leverer vi skræddersyede løsninger til disse brancher:

 • Transport
 • Produktion
 • Service / projekt
 • Fiskeindustrien
 • Handel / Engros


iAdvice Læs mere

Internet: www.iadvice.dk Telefon: 3115 4400 Certified partner iAdvice logo
eMail: info@iadvice.dk Adresse: Tangen 6, 8200 Aarhus N

Kort om os

iAdvice ApS er grundlagt i 2008 og beskæftiger i dag 14 medarbejdere på vores hovedkontor i Aarhus. Vi har arbejdet med Visma Business og rapportering i mere end 12 år. Vi rådgiver, supporterer og underviser i Visma Business, så vores kunder opnår det optimale udbytte af deres Visma Business løsning. iAdvice er eksperter i økonomisystemet Visma Business og har siden 2004 opsat, opgraderet og optimeret over 100 Visma Business kunder i hele landet.

Vi er eksperter i integrationer til eksterne programmer; herunder både Webshops, Kasseapparater, CRM systemer, Nyhedsbrevsystemer, HR, Løn, Rapportering og Dokumenthåndtering mv. Hos os kan alle integrationer lade sig gøre!

Det hjælper vi med

iAdvice har igennem flere år samlet kunder op, som ikke følte deres Visma Business blev udnyttet godt nok. På det område har vi vist os ekstra stærke på markedet.

Vi arbejder efter Parolen ”Få mere ud af dit it-system”. Vores styrke ligger i at tænke jeres behov ind i Visma Business som it-platform og trække på de erfaringer, vi har fra andre løsninger, så jeres løsning bliver så effektiv som mulig. Vores kernekompetencer udspringer fra vores stærke IT-team, hvor vi er eksperter i trouble-shooting og løsninger af komplekse udfordringer. 
Vi har stor fokus på at skabe værdi for vores kunder og sigter målrettet efter at give vores kunder reelle omkostningsbesparelser og procesoptimeringer med vores tilpasninger. Hos iAdvice sætter vi kunden i fokus, og ingen løsning er derfor ens for os. Vi tager altid udgangspunkt i netop vores kunders situation og individuelle behov. 

Vores Visma Business kunder er spredt ud over hele landet i mange forskellige brancher - lige fra Handel, Service, Produktion og Projekt. Blandt vores kunder kan nævnes virksomheder som Bahne, Nortec, Fläktgroup & Arctic.

iAdvice er desuden specialister i Retail/POS-løsninger. Mange af vores nuværende kunder benytter os både som Visma Business konsulenter samtidig med at de benytter vores POS-kasseapparater. Med vores direkte integration mellem økonomisystemet Visma Business og Kasseapparatet, bliver bogføring let som en leg, og sparer utrolig meget tid i hverdagen. POS-kasseapparat med Visma Business henter selv alle varer, varegrupper, priser, stregkoder og kunder - helt automatisk - fra Visma Business og ned på kasseapparatet - klar til brug. Efterfølgende sendes salgstal mv. automatisk over i Visma Business.


Info Solution Læs mere

Internet: www.infosolution.dk Telefon: 5353 5803 Certified partner Info Solution logo
eMail: info@infosolution.dk Adresse: Naverland 2, 13, 2600 Glostrup

Kort om os

Info Solution ApS har siden 2005 været dedikeret forhandler af Visma Business. Vi har kontor i Brøndby og Aarhus. Kernen i vores medarbejderstab består at tre meget erfarne forretningskonsulenter med tilsammen +60 års erfaring i implementering af ERP løsninger. Dertil kommer et antal samarbejdspartnere og freelance konsulenter, der alle er specialister inden for deres område.

For at kunne tilbyde en virksomhed en god løsning kræver det, at vi som ERP konsulenter har sat os ordentligt ind i virksomhedens it-behov. Vi starter derfor altid med at sætte os grundigt ind i de forventninger og krav, virksomheden mødes med fra leverandører, kunder og andre interessenter. Det kræver et indgående branchekendskab. Hos Info Solution har vi valgt at fokusere på nogle få specifikke brancher og sat os grundigt ind i behov, normer og regler i disse brancher. Det synes vi vores kunder fortjener.

Vi har bl.a. leveret løsninger til:

 • +20 grossister og detailforretninger indenfor Øl, Vin og Spiritus
 • Handelsvirksomheder der har Dansk Dagligvare handel som kunder
 • Servicevirksomheder med fokus på både forbyggende og ad´hoc service
 • Projektorienterede virksomheder med behov for effektiv økonomisk projektstyring


Tellus IT Læs mere

Internet: www.tellus-it.dk              Telefon: 7023 3009 Certified partner Tellus IT logo
eMail: awn@tellus-it.dk     Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Kort om os

Tellus IT fokuserer på at vore kunder skal generere værdi gennem udnyttelse af de mange muligheder, som ligger i Visma Business. Vi er specialiserede i mindre og mellemstore ordreproducerende- og projektbaserede virksomheder – og har en række reference cases inden for disse brancher. Vi sætter en ære i, at levere høj kvalitet, baseret på forståelse af forretningslogik inden for vore fokus-brancher.


IT Alliancen

Internet: www.it-alliancen.dk Telefon: 7023 5499 Certified reseller IT Alliancen logo
eMail: info@it-alliancen.dk Adresse: Sønderfenne 2, 6630 Rødding
Hør mere om mulighederne med Visma ERP

Udfyld formularen og hør, hvordan Visma kan hjælpe din forretning. 

Dit samtykke er obligatorisk