Visma ERP Servicepartner

Visma ERP sælges, implementeres og supporteres via vores landsdækkende netværk af certificerede partnere.

 
Vores partnere har alle indgående forretningsforståelse, projektlederegenskaber og solid erfaring, som alt sammen danner grundlag for optimal implementering og udnyttelse af Visma Business. 

Mange års erfaring har gjort vores partnere til specialister inden for forskellige brancher, og vores partnerne fungerer som rådgivere hos deres kunder, når processerne efterses inden implementering af et nyt ERP-system. Vi hjælper dig altid med kontakt til præcis den partner, som kender din branche bedst.

  

Amesto Solutions

 

solutions@amesto.dk

+45 49 22 46 46

Vandtårnsvej 62A, 4. sal, 2860 Søborg

Besøg hjemmeside

 

Amesto Solutions A/S er Nordens førende Visma-partner og tilbyder lokal support fra 16 kontorer. I Danmark er vi 15 konsulenter med speciale i forretningsudvikling, implementering og integration. Med mere end 15 års erfaring giver vi vores kunder moderne ERP-løsninger tilpasset den enkelte virksomheds behov.

Amesto Solutions assisterer dagligt mange virksomheder i hele Norden med fokus på optimering, kvalitet og leveringssikkerhed. Blandt vores kunder finder du fx Frellsen, DFDS, Uno-X, Diabetesforeningen, Pagunette og ProDesign. Vi har et bredt branchekendskab og tilbyder bl.a. ERP-løsninger skræddersyet til grossister, transportvirksomheder og hoteller.

Hos Amesto Solutions lægger vi vægt på en tæt dialog gennem hele processen: planlægning, implementering, uddannelse, driftsstart og efterfølgende support samt løbende forretningsoptimering.

Vores konsulenter er eksperter i integrationer til eksterne systemer, fx webhandel, CRM, HR & løn, rapportering & analyse og dokumenthåndtering. Derfor kan vi altid levere ERP-løsninger, som er tilpasset den enkelte virksomheds behov og giver optimale resultater.

Det hjælper Amesto Solutions med

Amesto Solutions assisterer dagligt mange virksomheder i hele Norden med fokus på optimering, kvalitet og leveringssikkerhed. Blandt vores kunder finder du fx Frellsen, DFDS, Uno-X, Diabetesforeningen, Pagunette og ProDesign.

Vi har et bredt branchekendskab og tilbyder bl.a. ERP-løsninger skræddersyet til grossister, transportvirksomheder og hoteller.

Hos Amesto Solutions lægger vi vægt på en tæt dialog gennem hele processen: planlægning, implementering, uddannelse, driftsstart og efterfølgende support samt løbende forretningsoptimering.

Vores konsulenter er eksperter i integrationer til eksterne systemer, fx webhandel, CRM, HR & løn, rapportering & analyse og dokumenthåndtering. Derfor kan vi altid levere ERP-løsninger, som er tilpasset den enkelte virksomheds behov og giver optimale resultater.

 

Ecit Consulting

 

info@ecitconsulting.dk

+45 70 22 82 37

Rugårdsvej 46C, 5000 Odense C

Besøg hjemmeside

 

ECIT Consulting A/S er grundlagt i 2009 og beskæftiger 9 medarbejdere med kontorer i Odense og Smørum. Vi hjælper virksomheder med implementering og drift af Visma Business ERP løsninger. Alle konsulenter har stor praktisk erhvervserfaring og klar til at sparre med vore kunder således vi sammen får implementeret den rigtige løsning.

Det hjælper Ecit Consulting med

Vi har samlet over 100 års erfaring med Visma Business i ’Cuber’. Cuber er ikke brancheløsninger, men en automatisering af forretningsprocesser for virksomheder der har ens processer på tværs af brancher. En Cube er skærmbilleder, kode og arbejdsbeskrivelser som får kunden hurtigere og mere sikkert i gang med Visma Business. Vi tager altid afsæt i en analyse af jeres situation, som sammen med en workshop gør at vi inden implementering får afstemt behov og forventninger.

Ecit Consulting har bl.a. leveret løsninger til:

 • Time-/sags virksomheder (eks. håndværkere, servicevirksomheder, entreprenører og advokater)
 • Produktionsvirksomheder, både serie- og ordreproducerende
 • Handelsvirksomheder, både B2B engrossalg og B2C via Webshop
 • Transportvirksomheder, fragt- og flytteforretninger, lagerhoteller
 • Vin- og spiritusvirksomheder
 • Så hvis du er på udkig efter en rutineret samarbejdspartner, er vi det helt rette valg.

 

Erhvervsgruppen

 

egd@egd.dk

+45 86 84 83 00

Klintevej 3 B, Knudlund, 8653 Them

Besøg hjemmeside

 

Få glæde af mere end 30 års kompetent it-systemudvikling! erhvervs-gruppen, danmark a/s leverer kundetilpassede standard it-løsninger til virksomhedsstyring. Vores løsninger er i dag alle baseret på standard ERP-systemer fra Visma.

Vi har leveret rådgivning og it-løsninger til virksomheder siden 1980.

Det hjælper Erhvervsgruppen med

Vi ved, at leverance af et it-virksomhedssystem er en unik opgave for den enkelte virksomhed. Og vi ved samtidig, at en del forretningsprocesser går igen - på tværs af virksomhedstyper og brancher. Vi har taget det bedste fra vores mange tidligere implementeringer og struktureret vores erfaringer og løsninger i en række moduler, så I starter tæt på den endelige løsning.

Vi kalder derfor vores koncept for STANDARD plus+, som dækker over en standard ERP-løsning fra Visma eller Microsoft, tilpasset og udbygget med vores egne moduler og programtilpasninger. Med udgangspunkt i vores Standard Plus koncept leverer vi skræddersyede løsninger til disse brancher:

 • Transport
 • Produktion
 • Service / projekt
 • Fiskeindustrien
 • Handel / Engros

 

iAdvice


 

info@iadvice.dk

+45 31 15 44 00

Tangen 6, 8200 Aarhus N

Besøg hjemmeside

 

iAdvice ApS blev grundlagt af Johnny Hansen tilbage i 2008 og her i 2020, beskæftiger vi 28 medarbejdere på vores hovedkontor i Aarhus samt Vejle. Hos iAdvice er vi eksperter i forretningssystemer, IT-drift, implementering og support af, Visma Business, og Visma.Net. Og i den forbindelse er vi en af Danmarks mest erfarne og hurtigst voksende Visma-partnere.

iAdvice leverer ligeledes IT løsninger herunder Cloud løsninger, Servere, Arbejdsstationer, Microsoft 365, IT-support mm. Og vi er en af de førende POS partnere indenfor FlexPOS Kasseapparat løsninger til det danske forretningsliv.

Tilbage i 2018 blev iAdvice en del af det svenske firma Exsitec AB, som er Sveriges største Visma partner. Sammen er vi en af Skandinaviens største Visma partnere med flere tusinde Visma projekter bag os, og 250+ medarbejdere tilsammen.

Vores vigtigste vision er at rådgive, supportere og undervise i Visma Business og Visma.Net, så vores kunder opnår det optimale udbytte af deres Visma løsninger. Siden 2004 har vi projekteret, opgraderet og optimeret over 100 Visma Business & Visma. Net kunder i hele landet.

Vi er eksperter i integrationer til eksterne programmer; herunder både Webshops, Kasseapparater, CRM-systemer, Nyhedsbrevsystemer, HR, Løn, Rapportering og Dokumenthåndtering mv. Hos os kan alle integrationer lade sig gøre.

Det hjælper iAdvice med

Vi arbejder efter Parolen ”Få mere ud af dit it-system”. Vores styrke ligger i at tænke jeres behov ind i Visma Business som it-platform og trække på de erfaringer, vi har fra andre løsninger, så jeres løsning bliver så effektiv som mulig. Vores kernekompetencer udspringer fra vores stærke IT-team, hvor vi er eksperter i troubleshooting og løsninger af komplekse udfordringer. Vi har stor fokus på at skabe værdi for vores kunder og sigter målrettet efter at give vores kunder reelle omkostningsbesparelser og procesoptimeringer med vores tilpasninger.
Hos iAdvice sætter vi kunden i fokus, og ingen løsning er derfor ens for os. Vi tager altid udgangspunkt i netop vores kunders situation og individuelle behov.

Vores Visma kunder er spredt ud over hele landet i mange forskellige brancher - lige fra Handel, Service, Produktion og Projekt. Blandt vores kunder kan nævnes virksomheder som Bahne, Nortec, Fläktgroup & Arctic, Nordhavn.

iAdvice er desuden specialister i Retail/POS-løsninger. Mange af vores nuværende kunder benytter os både som Visma Business konsulenter samtidig med at de benytter vores POS-kasseapparater. Med vores direkte integration mellem økonomisystemet Visma Business og Kasseapparatet, bliver bogføring let som en leg, og sparer utrolig meget tid i hverdagen. POS-kasseapparat med Visma Business henter selv alle varer, varegrupper, priser, stregkoder og kunder - helt automatisk - fra Visma Business og ned på kasseapparatet - klar til brug. Efterfølgende sendes salgstal mv. automatisk over i Visma Business.

iAdvice har blandt andet med stor succes leveret løsninger til:

 • Detailkæder som Bahne
 • Handelsvirksomheder
 • Produktionsvirksomheder
 • Konsulentfirmaer
 • IT-virksomheder
 • Advokater

 

Info Solution

 

info@infosolution.dk

+45 53 53 58 03

Naverland 2, 13, 2600 Glostrup

Besøg hjemmeside

 

Info Solution ApS har siden 2005 været dedikeret forhandler af Visma Business. Vi har kontor i Brøndby og Aarhus. Kernen i vores medarbejderstab består at tre meget erfarne forretningskonsulenter med tilsammen +60 års erfaring i implementering af ERP løsninger. Dertil kommer et antal samarbejdspartnere og freelance konsulenter, der alle er specialister inden for deres område.

For at kunne tilbyde en virksomhed en god løsning kræver det, at vi som ERP konsulenter har sat os ordentligt ind i virksomhedens it-behov. Vi starter derfor altid med at sætte os grundigt ind i de forventninger og krav, virksomheden mødes med fra leverandører, kunder og andre interessenter. Det kræver et indgående branchekendskab. Hos Info Solution har vi valgt at fokusere på nogle få specifikke brancher og sat os grundigt ind i behov, normer og regler i disse brancher. Det synes vi vores kunder fortjener.

Vi har bl.a. leveret løsninger til:

 • +20 grossister og detailforretninger indenfor Øl, Vin og Spiritus
 • Handelsvirksomheder der har Dansk Dagligvare handel som kunder
 • Servicevirksomheder med fokus på både forbyggende og ad´hoc service
 • Projektorienterede virksomheder med behov for effektiv økonomisk projektstyring

 

Økomatch

Økomatch er certificeret Visma.net-partner

 

info@okomatch.dk

+45 45 82 39 90
Næsseslottet
Dronninggårds Allé 136
2840 Holte

+45 82 82 39 90
Nordkraft, Dreamhouse
Kjellerups Torv 1, 5.sal
9000 Aalborg

Besøg hjemmeside

 

Økomatch A/S er et konsulenthus, som blev etableret i år 2000 og med vores kontorer på Næsseslottet i Holte og på Nordkraft i Aalborg er vi i stand til at hjælpe virksomheder i hele landet. Vi har specialiseret os i opsætning af webbaserede økonomisystemer og tilbyder desuden assistance med alle opgaver i regnskabsfunktionen.

Økomatch består af 9 erfarne system- og regnskabskonsulenter. Vores styrke er, at vi med vores solide baggrund i regnskabs- og revisionsbranchen kan følge et projekt helt til dørs. Vi har indgående kendskab til Lagerstyring/logistik, Projektstyring og selvfølgelig ERP Finans. I alle de opgaver vi løser, sætter vi automatisering højt på dagsordenen. Vi er altid nysgerrige på alle funktioner i et ERP system, da der kan ligge store tidsbesparelser gemt, som kan have enorm værdi for vores kunder.

Vores tilgang til opgaven omkring implementering af Visma.net er at forstå vores kunders virksomheder til bunds gennem workshops og beskrivelser. På denne måde sikrer vi, at der ikke kommer overraskelser senere hen i processen. Vi lægger vægt på kommunikation i et enkelt og tydeligt sprog.

Vores dedikerede team af certificerede konsulenter er klar til at hjælpe dig sikkert og trygt på plads med din nye Visma.net løsning.

 

Tellus IT

 

awn@tellus-it.dk

+45 70 23 30 09

Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Besøg hjemmeside

 

Tellus IT fokuserer på at vore kunder skal generere værdi gennem udnyttelse af de mange muligheder, som ligger i Visma Business. Vi er specialiserede i mindre og mellemstore ordreproducerende- og projektbaserede virksomheder – og har en række reference cases inden for disse brancher. Vi sætter en ære i, at levere høj kvalitet, baseret på forståelse af forretningslogik inden for vore fokus-brancher.

 

Hør mere om mulighederne med Visma ERP

Udfyld formularen og hør, hvordan Visma kan hjælpe din forretning. 

Dit samtykke er obligatorisk