Funktioner

Arbejd smartere i skyen

I Visma Business arbejder du og dine medarbejdere altid smart og effektivt. I kobler nemt nye funktioner til jeres løsning og kan tilgå dem når som helst og hvor som helst.

Ring 78 79 19 55 eller Tag kontakt

 

Regnskab

Regnskabsfunktionaliteten er kernen i ethvert økonomisystem. Uanset hvor informationer i øvrigt opsamles i systemet, vil de på den ene eller anden måde afspejles her. Regnskabsdelen dækker over de basale økonomifunktioner som finans, debitor og kreditor, og er fuldt integreret til de øvrige moduler.

Læs mere

Produktion & logistik

Produktions- og logistikfunktionen er en central del af Visma Business. Sikker lagerstyring, udførlige beholdningsinformationer, bestillings­forslag og ordreoversigter er nogle af de mange ingredienser i systemet.

Læs mere

Projektstyring

Med projektstyring får virksomhedsledelsen både et taktisk og operationelt værktøj til at styre projekterne og de enkelte projektdeltagere. Det er et brugervenligt værktøj til at udføre de forskellige administrative projektopgaver.

Læs mere

Kundestyring

CRM-delen, med fuld integration til de økonomiske data, giver virksomheden mulighed for at holde styr på kunder og emner. Det giver samtidig et overblik over, hvilke kunder der er loyale og rentable. Ledelsen får et bedre beslutningsgrundlag til bl.a. at vurdere hvilke produktgrupper, salgsområder m.m., der bør satses på i fremtiden.

Læs mere

Rapportering

Det indbyggede rapporteringsværktøj giver dig professionelle rapporter med få tryk på tasterne, og adgang til alle registrerede data i økonomisystemet. Du kan oprette alt fra simple standardrapporter og oversigter, til mere komplekse rapporter med nøgletalsberegninger og grafer.

Læs mere
 
 

Grundfunktioner, tillægsmoduler og integrationer

 
 
 

 

Hør mere om Visma Business

Udfyld kontaktformularen for en uforpligtende dialog og lad os vise dig, hvordan Visma Business kan hjælpe din forretning. 

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine persondata som beskrevet her med henblik på at identificere mine interesseområder. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.
Tilmeld mig nyhedsmails fra Visma, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores systemer, baseret på mine interesseområder. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Dit samtykke er obligatorisk
Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.