Funktioner

Arbejd smartere i skyen

I Visma Business arbejder du og dine medarbejdere altid smart og effektivt. I kobler nemt nye funktioner til jeres løsning og kan tilgå dem når som helst og hvor som helst.

Ring 78 79 19 55 eller Tag kontakt

 

Regnskab

Regnskabsfunktionaliteten er kernen i ethvert økonomisystem. Uanset hvor informationer i øvrigt opsamles i systemet, vil de på den ene eller anden måde afspejles her. Regnskabsdelen dækker over de basale økonomifunktioner som finans, debitor og kreditor, og er fuldt integreret til de øvrige moduler.

Læs mere

Produktion & logistik

Produktions- og logistikfunktionen er en central del af Visma Business. Sikker lagerstyring, udførlige beholdningsinformationer, bestillings­forslag og ordreoversigter er nogle af de mange ingredienser i systemet.

Læs mere

Projektstyring

Med projektstyring får virksomhedsledelsen både et taktisk og operationelt værktøj til at styre projekterne og de enkelte projektdeltagere. Det er et brugervenligt værktøj til at udføre de forskellige administrative projektopgaver.

Læs mere

Kundestyring

CRM-delen, med fuld integration til de økonomiske data, giver virksomheden mulighed for at holde styr på kunder og emner. Det giver samtidig et overblik over, hvilke kunder der er loyale og rentable. Ledelsen får et bedre beslutningsgrundlag til bl.a. at vurdere hvilke produktgrupper, salgsområder m.m., der bør satses på i fremtiden.

Læs mere

Rapportering

Det indbyggede rapporteringsværktøj giver dig professionelle rapporter med få tryk på tasterne, og adgang til alle registrerede data i økonomisystemet. Du kan oprette alt fra simple standardrapporter og oversigter, til mere komplekse rapporter med nøgletalsberegninger og grafer.

Læs mere
 
 

Grundfunktioner, tillægsmoduler og integrationer

 
 
 

 

Tag kontakt

Vi vil gerne hjælpe med at afdække jeres behov, så I kan komme tættere på at finde den rigtige løsning med de rigtige partnere, der kender jeres branche.

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres forretning og hvilke gevinster I kan få med it og ERP-systemer.

Ring 78 79 19 55

 

Gratis og uforpligtende snak om it-behov, forretningsoptimering og ERP-systemer

 
 

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine personoplysninger som beskrevet her og jeg ønsker, at Visma sender mig relevant information indenfor mine interesseområder på e-mail.