Visma Business' succeshistorier

Visma Business er et ERP-system toptunet til virksomheder i vækst! Læs hvordan andre har skaleret og optimeret deres virksomheder med Visma Business

Kontakt osVisma Business binder
danske virksomheder sammen

Få et indblik i, hvordan virksomheder i hele Danmark og i alle brancher benytter Visma Business til at optimere alle deres interne processer - lige fra logistik og produktion til økonomi. Er I interesserede i at høre, hvordan Visma Business kan hjælpe jeres virksomhed, så tag kontakt til os og få en uforpligtende snak.

Hør mere om Visma Business


DFDS

DFDS Seaways

”Vi har fjernet en masse overflødige skærmbilleder, udvalgt de bedste og gjort dem til standard. På den måde har vi også fået best practice integreret i Visma Business løsningen.”

- Lene Kümpel, DFDS Seaways

Læs mere

Diabetesforeningen

Diabetesforeningen

”Med Visma Business har vi et funktionelt og fleksibelt økonomisystem, hvor vi effektivt kan håndtere vores mange medlemmer og frivillige i samme funktionelle base.”

- Lene Olsen, Diabetesforeningen

Læs mere

Elma Instruments

Elma Instruments

”Vores Visma-løsning samler logistik, salgsstyring og økonomi i ét system. Vi har altid overblik over, hvad der er på lager i både Danmark, Norge og Sverige.”

- Lars Bendixen, Elma Instruments

Læs mere

SISO kundereference

”Vi oplever en voldsom omsætningsstigning i disse år og med Visma Business har vi fået et system, der kan følge med, uanset hvor stærkt, vi vokser. Det betyder, at vi har tid til andre ting, herunder udvikling og kvalitetskontrol.”

- Mark Deelman, SISO A/S

Læs mere

Prodesign

ProDesign International

Visma Business er genialt til integration - også til databaserne i vores Business Intelligence system. Jeg henter konstant, hurtigt og nemt data fra Visma Business via BI systemet... 

- Rico Herrmann, ProDesign International

Læs mere

ThyssenKrupp

ThyssenKrupp Elevator

”Vi har skønsmæssigt sparet, hvad der svarer til fire medarbejdere, hvilket betyder,
at investeringen i systemet er tjent hjem på under et år.”

- Torben Hedegran, ThyssenKrupp Elevator

Læs mere

Uno-X

Uno-X Smøreolie

”Med det nye Visma Business set-up er vores logistik- og lagerstyring mega-stram, og vi bliver i stand til helt nøjagtigt at se, hvor vi tjener pengene, og hvor vi ikke gør.”

- Mikael Rasmussen, Uno-X Smøreolie

Læs mere

G.R.A.S. Sound & Vibration

G.R.A.S Sound & Vibration

”Det er særdeles tilfredsstillende at have et system, der i sig selv rummer så mange funktionaliteter, at vi er kommet ud af spændetrøjen og oplever et skalerbart system...”

- Per Rasmussen, G.R.A.S Sound & Vibration

Læs mere

Hør mere om mulighederne med Visma Business

Udfyld kontaktformularen herunder for at blive hjulpet videre

Dit samtykke er obligatorisk