Visma Business tillægsmoduler

Visma Business er et ERP-system top tunet til virksomheder i vækst! Bliv klar til at skalere med et super brugervenligt, pålideligt og flekibelt ERP-system.
Ring 78 79 19 55 eller Tag kontakt

Fremtidssikret ERP

Visma Business holder styr på alle interne processer, lige fra logistik og produktion til økonomi. Så kan I koncentrere jer om at vækste og skabe overskud. Visma Business giver jer den indsigt, I har brug for i en foranderlig verden, for at træffe de rigtige beslutninger.

 

Elektronisk fakturering

Visma AutoInvoice simplificerer håndteringen af elektroniske fakturaer. Når du fakturerer elektronisk automatiseres alle processer, således at du kan frigøre ressourcer. Da alle datafiler indlæses med 100 % nøjagtighed fjernes alle menneskelige fejl. Se filmen om Visma AutoInvoice.

Fakturagodkendelse

Med Visma Approval får du et enkelt godkendelsesflow, der giver alle, som er en del af godkendelsesprocessen mulighed for at godkende fakturaer, opgaver og udgifter online. Dette modul kan spare dig for en del arbejde, ved at tilbyde et papirløst arbejdsmiljø der giver højere dokumentsikkerhed. Se filmen om Visma Approval (Norsk). 

Bankhåndtering

Med Bankhåndtering får din virksomhed en komplet løsning til at håndtere banktransaktioner. Løsningen forenkler håndteringen af elektroniske betalingsstrømme mellem virksomheden og handelspartnere. Bankhåndteringsfunktionen giver en væsentlig tidsbesparelse og endnu bedre kontrol.

Dokumentstyring

Med tillægsmodulet til elektronisk dokumentstyring, mindskes papirforbruget og du får et bedre overblik over din virksomhed. Elektronisk dokumentstyring sikrer således øget effektivitet og kvalitet i arbejdet med indkommende fakturaer. Du kan scanne alle bilag, få overført informationerne på bilagene automatisk til økonomisystemet med OCR tolken og attestere fakturaerne elektronisk.

eHandel

Visma Zpider er en professionel eHandelsløsning til produkter og services. Det giver kunder, forhandlere eller samarbejdspartnere mulighed for at bestille og hente oplysninger via nettet døgnet rundt. Alle produkt- og kundeoplysninger hentes direkte fra Visma Business og forenkler administrationen af butikken betragteligt.

Finplanlægning

Modulet giver en enkel, effektfuld og dynamisk planlægning af produktionsordrerne i Visma Business. Det giver dig overblikket, så du kan sikre høj kapacitetsudnyttelse og at terminer bliver overholdt. Du kan beregne belastningen på de enkelte ressourcer, og du kan planlægge fremad- eller bagudrettet med begrænset kapacitet.

Rapportering

Systemet har omfattende rapporteringsmuligheder, og kan oprette alt fra standardrapporter til mere komplekse rapporter med nøgletalsberegninger og grafer. Arbejdet foregår nemt og hurtigt i et Excel-miljø, og budgettal kan direkte opdatere økonomisystemet, hvor den løbende opfølgning foregår. Du kan også sende rapporter via e-mail direkte fra systemet.

Yderligere tilpasninger

Kombinationen af anerkendt databaseteknologi og brugergrænsefladen, i Visma Business, åbner for ubesværet og fleksibel integration til en række virksomheds- og branchespecifikke systemer. Det kan være samspil med håndholdte terminaler (PDA), business intelligence, konsolideringsværktøjer og kassesystemer. Derudover kan du let skrive i Visma Business databasen fra eksterne programmer såsom web-løsninger, fakturasystemer mv.

 
 

Tag kontakt

Vi vil gerne hjælpe med at afdække jeres behov, så I kan komme tættere på at finde den rigtige løsning med de rigtige partnere, der kender jeres branche.

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres forretning og hvilke gevinster I kan få med it og ERP-systemer.

 

Gratis og uforpligtende snak om it-behov, forretningsoptimering og ERP-systemer

 
 

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine personoplysninger som beskrevet her og jeg ønsker, at Visma sender mig relevant information indenfor mine interesseområder på e-mail.