Få 100% styr på dokumenterne

Visma Dokument Center + Sproom Fakturamodtagelse og Leverandøraktivering

Er du også træt af at rode med leverandørfakturaer og andre bilag på papir og PDF?

Så har vi den helt rigtige løsning til det papirløse kontor, hvor dine dokumenter gemmes elektronisk og altid kan findes frem med få klik.

Det koster din virksomhed dyrt at håndtere jeres indgående PDF og papirfakturaer. Læg dertil de fejl, der sker, når dine medarbejdere skal behandle dem manuelt – og ikke mindst det bøvl, der er forbundet med at gemme dem forsvarligt og finde dem frem igen, når du har brug for det. 

 

En stærk løsning

Visma Document Center og Sproom er tilsammen den perfekte løsning til dig, der én gang for alle ønsker at gøre din virksomhed papirløs. Med disse to produkter kan du vinke farvel til meterlange hylder med ringbind og til tunge og usmidige arbejdsgange. 


Det får du i markedets stærkeste fakturahåndteringspakke:


Lyst til at høre mere?

Så kontakt en af vores dygtige partnere for at høre mere om dine muligheder.
Det er også her, du får hjælp til at komme godt i gang med den papirløse virksomhed.

Find en partnerFå endnu mere ud af løsningen…

Slip helt for manuel tjek af scannede leverandørfakturaer – og få op imod 90 % af leverandørfakturaerne elektronisk i løbet af 6 uger. Sproom sørger for at aktivere et ønsket antal leverandører, så din virksomhed efterfølgende modtager fakturaerne elektronisk i det rette format.

Sproom varetager den fulde opgave med aktivering af dine leverandører – både den kommunikative og den tekniske. Vi yder den hjælp, dine leverandører har behov for, og vi sikrer, at 75-90% kan sende elektronisk til jer indenfor få uger. Når aktiveringen er fuldført, modtager I en detaljeret rapport over resultaterne.

Læs mere


Send det antal leverandører, som du ønsker at aktivere og få et uforpligtende tilbud, der matcher jeres behov.

sales@sproom.net
88 20 20 40