Hjemmeside fra kun 79,- pr. mdr.

Lav din egen professionelle hjemmeside i løbet af kort tid og uden teknisk forståelse.
Allerede kunde? Log ind >>

Vi gør det nemt at lave din egen hjemmeside

Alle kan lave en professionel hjemmeside med Visma Website – det er nemmere end du tror. Efter kort tid er du i gang og kan nå ud til dine kunder med din nye hjemmeside. Alt foregår online, og du kan logge ind hvor som helst og arbejde med din hjemmeside.

Vi har fjernet alt det, der er kompliceret ved at opbygge en hjemmeside såsom kodning og webhosting. Du skal derfor kun koncentrere dig om det sjove som at vælge layout, billeder og skrive tekst.

Visma Website er bygget op med Drag and Drop funktionalitet, hvilket gør det legende let at redigere din hjemmeside.

Visma Website bruger

Hvem henvender Visma Website sig til?

Visma Website er utroligt simpelt og henvender sig derfor til personer og virksomheder, som har brug for en professionel og stabil hjemmeside uden avancerede funktioner. Du kommer aldrig til at sidde med kode, når du arbejder med Visma Website, så alle kan være med, også selvom du ikke har erfaring med at lave hjemmesider.

Eksempler på virksomheder som har oprettet deres hjemmeside med Visma Website er restauranter, butikker, håndværksvirksomheder, foreninger og online butikker (med tilkøb af Visma Webshop).

Kom godt i gang med din hjemmeside med vores simple startguide

Efter du har taget en demo eller købt programmet og logger ind første gang, bliver du mødt af vores startguide, som hjælper dig godt i gang:

  • Vælg et af vores mange designs til din hjemmeside
  • Udfyld informationer om din hjemmeside såsom firmanavn, adresse og telefonnummer
  • Vælg hvilke sider du ønsker at oprette. Du kan eksempelvis oprette produktsider, nyhedssider og kontaktsider. Du kan altid tilføje og fravælge sider på et senere tidspunkt.
  • Din nye hjemmeside bliver herefter oprettet, og du er nu klar til at redigere indholdet på de forskellige sider.

Få tilkoblet en webshop til din hjemmeside

Tilføj Visma Webshop hvis du ønsker en professionel webshop til din hjemmeside. I webshoppen kan du hurtigt og nemt tilføje og fjerne produkter, oprette rabatter, håndtere lager samt alle andre funktioner, som du forventer af en professionel webshop. Du kan vælge om dine kunder skal kunne betale med kreditkort eller eksempelvis MobilePay og Paypal. 

Du kan til enhver tid tilføje Visma Webshop til din hjemmeside. Ønsker du derimod at starte med både en hjemmeside og en webshop, skal du vælge Visma Webshop, som har Visma Website inkluderet i prisen. Kom i gang fra kun 179 kr. pr. måned. Se priser og den fulde funktionsliste for Visma Website og Visma Webshop.

Læs mere om Visma Webshop ►

Lav din egen hjemmeside billigt

  • Ingen oprettelsesomkostninger
  • Automatisk mobilversion af din hjemmeside
  • Gratis hosting
  • Opret en webshop til din hjemmeside

Du kan vælge mellem to abonnementer af Visma Website afhængig af hvor længe du vil binde dig.

  • 79 kr. pr. måned (eks. moms) 12 måneders abonnement
  • 89 kr. pr. måned (eks. moms) 3 måneders abonnement

Se priser og den fulde funktionesliste for Visma Webside og Visma Webshop.

Gratis support til din hjemmeside

Som bruger, får du ubegrænset og gratis support, hjælp og inspiration til at skabe den optimale hjemmeside:

Besøg Visma Community hvor vi har samlet alt vores support og vejledning.
Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.