Visma Håndværker

Med Visma Håndværker kan du fjerne op til 80% af al tid som du i dag bruger på administration. Dermed får du mere tid til at fokusere på din kerneforretning, og det er utrolig nemt at få sendt fakturaen afsted til kunden.

Ring 70 27 71 78 eller Kontakt os

Skaber succesfulde håndværkervirksomheder

Fjern uproduktiv tid

Med Visma Håndværker kan du fjerne adskillige uproduktive timer.

Visma Håndværker er et komplet økonomisystem som kan hjælpe med at effektivisere din virksomhed, og samle administration og planlægning i et enkelt og brugervenligt system.

 
Mest it-moderne håndværkervirksomheder

Arbejd mere effektivt

Målrettet håndværksvirksomheder

Specialist i håndværkerbranchen

Mange flere fakturerbare timer

Mange flere fakturerbare timer
 

 

Visma Håndværker sørger for, at du kan arbejde mere effektivt 

Forestil dig, at du med et system kan automatisere alle manuelle administrative opgaver som f.eks. regnskab, løn, arbejdssedler, time- og materialeregistrering. Dermed kommer du hurtigt og nemt til at arbejde smartere, og spare mellem 20-30 timer på administration om måneden.

Samtidig kan systemet også lave et rabattjek hos dine leverandører, for at se hvilken leverandør der er den billigste. Og med Visma Håndværker har du automatisk adgang til inkassoløsningen hos os. Du slipper dermed for at skulle inddrive penge fra kunder, som ikke betaler til tiden. 

Kort fortalt, så laver Visma Håndværker det arbejde for dig, som du ellers aldrig ville have nået. Og det er til en pris, som normalt har tjent sig ind efter to kvartaler.

 

 

Find Visma på VVS messen 15 på stand B-2100

 

Specialist i håndværkerbranchen

Hos Visma er vi specialister i håndværkerbranchen.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe forskellige virksomheder, på tværs af håndværkerbranchen med at effektivisere deres forretning.

Vi afholder også seminarer, og tager gerne på besøg hos dig, hvis du ønsker et mere uddybende møde. 

 

 

ERP system for små og mellemstore virksomheder

Mange flere fakturerbare timer og gratis inkassoløsning

Med Visma Håndværker kan dine svende nemt og hurtigt registrere deres tids- og materialeforbrug, og dermed kan du hurtigt få sendt en faktura afsted til dine kunder.

Til tider oplever du garanteret også, at der er nogen kunder som glemmer at betale til tiden. Med Visma Håndværker får du automatisk adgang til vores gratis inkassoløsning, så det eneste du skal koncentrere dig om er, at få sendt dine fakturaer afsted.

Derudover kan du også via din smartphone se ugeoversigt over aftaler, registrere tidsforbrug, se og oprette nye kunder og søge i varekartoteket efter varer fra flere leverandører. 

 

 

 

 

 

 

Med Visma Håndværker kan du øge fokus på at fjerne uproduktiv tid og få sendt dine fakturerbare timer afsted til kunderne

 

 

Anlægsgartner

Planlægningsværktøj til malervirksomheder

Elektriker

Vi har også løsninger til andre brancher

Læs mere om alle vores brancheløsninger

håndværkerløsning til vvs'er

VVS

Kloak

Maler

Låsesmed

 
 
Stellar kunde J.M. rengøring logo
Odense låseservice logo
Schandorff logo
Vejen VVS logo