Fjern uproduktiv tid

Med Visma Håndværker kan du fjerne adskillige uproduktive timer. Visma Håndværker er et komplet økonomisystem som kan hjælpe med at effektivisere din virksomhed, og samle din administration og dine svendes planlægning i et enkelt og brugervenligt system.

Ring 70 27 71 78

Effektivt planlægningsværktøj til tids- og materialeregistering og ressourceplanlægning

Med Visma Håndværker til muremestre får du et planlægningsværktøj, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over tids- og materialeregistering på arbejdsopgaver. Rent praktisk betyder det, at du faktisk kan sende en faktura afsted inden din medarbejder har forladt kundens indkørsel.

Visma Håndværker sørger også for, at du kan vinke farvel til håndskrevne ugesedler. Registrering af arbejdstid foregår nemlig elektronisk, så det er slut med at sidde fredag eftermiddag, og ugesedlerne manuelt.

Du får også en gratis inkassoløsning hos os. Vi tager os af at inddrive pengene hos de kunder, som ikke betaler deres regninger. Det er smart, og hjælper med at forbedre likviditeten og bundlinjen.

 

I Visma Håndværker kan du også få en brancheløsning som passer specielt til muremestre virksomheder

 
 
Stellar kunde J.M. rengøring logo
Odense låseservice logo
Schandorff logo
Vejen VVS logo
Kåret til Danmarks mest it-moderne håndværkervirksomhed
 
 

Kåret som Danmarks mest IT-moderne håndværksvirksomhed

"Jeg sparer 1-2 timers arbejde på administration om dagen. Dermed får jeg hver måned frigjort omkring 20-30 timer, der kan anvendes på kundeservice eller udvikling af min virksomhed"

Aut. VVS-installatør Henrik Mathorne fra Højbjerg VVS.

Læs hele historien ►

 
 

Tag kontakt

Udfyld formularen til højre og prøv Visma Håndværker gratis.

Vi afholder også gratis håndværker seminarer, og derudover vil vi rigtig gerne tage på besøg hos dig, hvis du ønsker et uddybende møde.

Inden vi tager på besøg hos dig, laver vi en gratis vurdering af din virksomheds behov, og præsenterer dig for dem på mødet.

Grib knoglen og kontakt os.

Ring 70 27 71 78

 
Gratis og uforpligtende snak om it-behov, forretningsoptimering og håndværkerløsninger
 
 

Prøv Visma Håndværker gratis