Visma Stellar

Fjern uproduktiv tid med Visma Stellar

Effektivisér din forretning med et komplet økonomisystem, der samler jeres planlægning og administration i en enkelt løsning.

Få support

Visma Stellar skaber succesfulde virksomheder

Med Visma Stellar får du et professionelt økonomisystem med et ubegrænset antal posteringer og lagerplads, samt alle de regnskabsfunktioner, du har brug for. Stellar skal installeres på din computer og findes i to størrelser - Office og Office Pro - så du kan få den programpakke, der passer til dine behov. 

Hvis du i stedet vil have et online regnskabsprogram, som du kan tage med dig overalt - og som ikke er bundet til en bestemt computer - så bør du prøve vores produkt e-conomic online regnskabsprogram.

 

Effektiviser din virksomhed

Effektivisér din
virksomhed

 

Små- og mellemstore virksomheder

Specialist i små-og mellemstore virksomheder

 

Flere fakturerbare timer

Mange flere
fakturérbare timer

 Case Visma Stellar

"Jeg sparer 1-2 timers arbejde på administration om dagen. Dermed får jeg hver måned frigjort omkring 20-30 timer, der kan anvendes på kundeservice eller udvikling af min virksomhed."

Henrik Mathorne, Aut. VVS-installatør, Højbjerg VVS

Funktioner i Visma Stellar

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Som helhed imødekommer Visma Stellar din virksomheds behov for håndtering af krævende forretningsgange. Begge udgaver af Visma Stellar indeholder alsidige moduler til de mest almindelige processer, herunder moduler til finans, debitor, varer, kunderegistrering og statistik. Grundmodulerne er super nemme at anvende, og kan tilpasses helt ned til arbejdsområdet for den enkelte bruger.

Visma Stellar Office Pro kan også udvides med tillægsmoduler og integrationer, så din forretning er fuldt ud understøtte.

 

 

Kontakt os

Vi vil gerne hjælpe med at afdække jeres behov, så I kan komme tættere på at finde den rigtige løsning med de rigtige partnere, der kender jeres branche.

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres forretning og hvordan I kan effektivisere jeres arbejdsprocesser med Visma.

Ring 70 27 71 78