Enkel økonomistyring

Saml økonomistyringen i et super fleksibelt og driftsikkert økonomisystem, der er til at betale.

Fra kun 171,- pr mdr

Ring 70 27 71 78

 
I Winkompas er det finansmodulet der udgør grundmodulet i programmet, og det er her du finder som kontoplan, budget og momsopgørelse.

Finansmodul

Dette modul udgør selve kernen i Visma WinKompas, og her finder du de grundlæggende regnskabsfunktioner: kontoplan, budget og momsopgørelse m.m.

Hvis du ikke har brug for de andre moduler i Visma WinKompas, kan Finansmodulet købes seperat. Det passer perfekt til mindre virksomheder.

Læs mere
I debitor modulet kan du styre hvor meget rabat hver enkelt kunde får.

Debitormodul

I dette modul oprettes kunderne med styring af rabatter og kredit.

Rabatter kan håndteres individuelt pr. kunde i forhold til vare/lagergruppe og indbetalinger kan indlæses fra bankfil.

Læs mere
Med kreditormodulet kan man godkende betaling til banker og håndtere rabatter fra leverandører i forhold til vare/lagergrupper.

Kreditormodul

Med dette modul kan du styre dine kreditorer, og man kan bl.a. godkende betaling til banker og håndtere rabatter fra leverandører i forhold til vare/lagergrupper.

Du finder hurtigt alle oplysninger på en kreditor og du kan lave et stort udvalg af udskrifter der kan sendes pr. mail, eller overføres til Word, Excel eller PDF.

Læs mere
I lagermodulet oprettes lagervarer med varenumre, serienumre, priser og varianter. Dette giver mulighed for stykprislisteproduktion, serienummerstyring og meget mere.

Lagermodul

Her oprettes lagervarer med varenumre, serienumre, priser og varianter. Dette giver mulighed for stykprislisteproduktion, serienummerstyring og meget mere. 

Modulet kan indlæse vare/pris-oplysninger direkte fra leverandørerne. Det er derfor hurtigt og nemt at vedligeholde priserne. 

Læs mere
I ordremodulet håndteres udskrivning af fakturaer. Du har avancerede muligheder for at beregne afgifter og fragt. Derudover kan prislister beregnes i flere valutaer.

Ordremodul

Herfra håndteres udskrivning af fakturaer. Du har avancerede muligheder for at beregne afgifter og fragt. Derudover kan prislister beregnes i flere valutaer.

Der er mulighed for Almindelig ordre, Abonnementsordre, Kontant ordre og Tilbud.
Læs mere
 
 

Grundfunktioner, tillægsmoduler og integrationer

 
 
 

 

 

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine persondata som beskrevet her med henblik på at identificere mine interesseområder. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.
Tilmeld mig nyhedsmails fra Visma, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores systemer, baseret på mine interesseområder. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Dit samtykke er obligatorisk
Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.