Enkel økonomistyring

Saml økonomistyringen i et super brugervenligt, fleksibelt og driftsikkert økonomisystem, der er til at betale.

Ring 70 27 71 78

 

Ny version er frigivet!

Version 3.6.80 er ny frigivet (03-03-2015)

For at få installeret den nyeste version af Visma WinKompas anbefaler vi, at du tager kontakt til Visma eller din partner.

Her kan du læse, om de nye opdateringer her:

  • Du kan nu benytte en anden SMPT opsætning til afsendelse af e-mails, dette bestemmes ved at du i Systemopsætningen -> Generelt -> E-mail af udskrifter. Her skal du markere feltet SMTP. Når dette er gjort, skal regnskabet genindlæses, hvorefter du under menuen Opsætning det nye punkt ’SMTP’, hvor du skal indtaste dine SMTP oplysninger. Efterfølgende vil dine mails blive sendt igennem denne SMTP server. Der er ikke nogen kontrol af forbindelsen, det er op til dig som bruger at sikre dig at disse oplysninger er ok.
Læs mere

Nyheder i version 3.6.70

Version 3.6.70 er frigivet (01-09-2014)

Her kan du læse, hvad de nye opdateringer betyder for dig:

  • Tidligere var der en beregningsfejl i den disponeringsliste, som I henter fra lagerkortet. Her fik I ikke fratrukket de varer, der allerede var leveret via en følgeseddel på den første linje. Derfor blev akkumuleringen tidligere forkert. Det er nu rettet.
Læs mere

Nyt tillægsmodul på vej!

Den nye version (3.6.60) af Visma WinKompas er lige på trapperne. I den version bliver det muligt at købe et tillægsmodul til håndtering af LeverandørService.

Dette tillægsmodul gør det muligt at styre kundernes betaling ved hjælp af Nets-systemet (PBS) ”LeverandørService”. Herved sikrer du som kreditor, at dine kunder betaler deres fakturaer til tiden, og dine kunder slipper for at skulle huske, at betale dine fakturaer, når de er forfaldne. Nets trækker nemlig automatisk det forfaldne beløb på dine kunders konto, og overfører beløbet til din konto.

Systemet er specielt attraktivt for virksomheder med mange opkrævninger hos erhvervskunder med korte betalingsfrister.

Vejledning til lønimport

Der findes flere metoder til at lave import og bogføring af lønbilag i Visma WinKompas. 
Du kan foretage dig følgende:
  • Lønimport fra eksterne lønsystemer
  • Lønimport fra Excel
  • Tilbagevendende lønkladder

Nyheder i WinKompas 3.6.50

Med den nye udgave af Visma WinKompas følger blandt andet følgende funktionalitet:

  • Drag & Drop, med mulighed for at trække filer ind i dokumentlisten
  • SMS tjeneste, hvor beskeder kan sendes direkte fra dit system til kunden. Du kan eksempelvis få systemet til automatisk, at sende en besked, når en ordre er afsendt.  

 Læs mere om de nye funktionaliteter og hvordan du kommer i gang >>