Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.

Enkel økonomistyring

Saml økonomistyringen i et super brugervenligt, fleksibelt og driftsikkert økonomisystem, der er til at betale.

Fra kun 171,- pr mdr

Ring 70 27 71 78

 
Med tillægsmodulet detailløsning kan du få en løsning, som er skræddersyet til din forretning

Detailløsning

Med detailløsningen kan du integrere forretningens kasseterminaler i Visma WinKompas. Alle data bliver automatisk overført mellem systemerne, og det sparer vigtig tid, som man kan bruge på kundebetjening i stedet.

Til kasseterminalen kan man selv vælge de hardwarekomponenter, som man ønsker den skal indeholde. Du kan sagtens vælge at bruge dine eksisterende kasseterminaler, eller selv sammensætte kasseterminalerne med touch screen,  dankortterminal, bonprinter og kasseskuffe. 

Samtidig får man med detailløsningen markedets mest avancerede muligheder for at tilpasse systemet til lige netop din forretning, Det er pt. muligt at få specielle løsninger til disse brancher:

 • Bagere
 • Lingeributikker
 • Tæppebutikker
 • Guldsmede
 • Restauranter
 • Motorcykelforhandlere
 • Cykelhandlere
 • Brugtvognsmoms 
Med tillægsmodulet webshop kan du via et API integration få Winkompas og din webshop til at udveksle data

Integration til webshop

Med tillægsmodulet API får du en nem, brugervenlig og effektiv løsning i forhold til at kunne integrere din webshop med Visma WinKompas.

Det er API modulet som sørger for, at din webshop og Visma WinKompas udveksler data. Dermed kan du nemt og hurtigt udveksle data om f.eks. kunder, varer, priser og lagerbeholdninger.

Med tillægsmodulet håndværker kan du optimere din forretning, effektivisere jeres arbejdsgange og slippe for at udfylde timesedler på ugentlig basis

Håndværkermodul

Med håndværkermodulet får du et mobilt planlægningsværktøj, som giver et unikt overblik over dine medarbejdere, opgaver og fakturering. Samtidig bliver arbejdsgangen mellem kontoret og medarbejdere der er ude på opgaver effektiviseret.

Du sparer dermed gule lapper, unødigt papirarbejde og dobbelt indtastning i forskellige systemer - for i håndværkermodulet er der en komplet integration til Visma WinKompas.

Med håndværkemodulet er der mulighed for:

 •  Planlægge og få opgaver direkte på mobilen
 •  Mobil registrering af time- og vareforbrug
 •  Udfyldning af tjeklister direkte på mobilen
 •  Opdatering i realtid mellem kontoret og de kørerende medarbejdere
Med tillægsmodulet eFaktura har du mulighed for at sende elektroniske fakturaer til det offentlige, og indlæse indkøbsfakturaer i OIOUBL format

eFaktura

Med et abonnement til Visma WinKompas, har du automatisk adgang til Visma NemHandel, hvor du gratis kan hente og installere eFaktura modulet.

Med eFaktura modulet har du mulighed for at sende elektroniske fakturaer til det offentlige, og indlæse leverandørfakturaer direkte ind i indkøbsmodulet.

Sende elektroniske fakturaer (e-fakturaer) til det offentlige 

Offentlige myndigheder modtager kun elektroniske fakturaer i et specielt format (OIOUBL) pr. 1. december 2011. Med eFaktura modulet har du mulighed for at sende elektroniske fakturaer til det offentlige.

Indlæse leverandørfakturaer i OIOUBL-format direkte til Visma WinKompas 

Der er mulighed for at importere leverandørfakturaer i OIOUBL format direkte til indkøbsmodulet i Visma WinKompas. Dette kan være hensigtsmæssigt, hvis du f.eks. er håndværker, og modtager store og mange fakturaer fra dine leverandører. Ved at modtage dem i OUOUBL formatet, kan de importeres direkte i Visma WinKompas på få sekunder.

Bemærk, at det kræver opdateringsservice på Visma WinKompas for at kunne hente og installere programmet.

Med tillægsmodulet vandværk kan du nemt og hurtigt opkræve vandafgift fra dine kunder

Vandværksmodul

Skal du opkræve vandafgift fra dine kunder, kan du med dette modul holde styr på alle målervisninger og aflæsninger for dine kunder. Modulet tager højde for de specielle forhold der gør sig gældende for vandværksdrift.

Visma kan håndtere aconto faktureringer og opgørelser, som enten printes ud via en normal faktura, eller sendes via Nets (PBS). 

Modulet kan nemt og hurtigt håndtere en differentieret opkrævning af vandforbrug, miljøtillæg, drikkevandstillæg, målerleje og måleraflæsningsgebyr. Via vandværksmodulet kan man også lave en hurtig og nem masseopkrævning, hvor man kan importere aflæsningsfiler. Derudover er det også nemt at håndtere fraflytningsopgørelser via modulet.

 
 
 

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine persondata som beskrevet her med henblik på at identificere mine interesseområder. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.
Tilmeld mig nyhedsmails fra Visma, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores systemer, baseret på mine interesseområder. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Dit samtykke er obligatorisk