Support og nyheder

Få adgang til support, nyheder og downloads 

 

Som medlem i vores kunde community får du:

  • Besked når der er nyheder som er relevante for dig

  • Adgang til de nyeste versioner af dit program

  • Supportvejledninger og videoer

  • Mulighed for at dele erfaringer og viden med andre brugere

  • Mulighed for at tilpasse indholdet efter dine egne interesser

Ved at oprette dig som bruger, får du adgang til «Min side», hvor du selv kan tilpasse, hvilket indhold du får vist. Vælger du dit produkt her, vil siden blive tilpasset efter dine interesser og du får samtidig den fulde adgang til indhold for dit produkt. 

Gå til Visma Community

Få support døgnet rundt

I Visma Community kan du ved hjælp af en brugervenlig søgefunktion finde relevante supportvejledninger og videoer når det passer dig.

Download nyeste version

Med en aktiv serviceaftale kan du til en hver tid opdatere til den nyeste version. For at kunne downloade den nyeste version skal du være oprettet i vores Community og under "Min side" vælge at du har Visma Mamut. 

Download den nyeste version

Debattér med andre brugere

I Forum på communitiet, har du mulighed for at dele erfaringer og viden med andre brugere af programmet, og du kan samtidig stille spørgsmål til Visma.

Opret dig som bruger i dag!

For at få den fulde oplevelse og adgang til Visma Community kræver det, at du er oprettet som bruger. Læs hvordan du opretter dig som bruger her

Opret dig som bruger

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.