Køb af e-klip

Skal du kunne sende elektroniske fakturaer til det offentlige? Eller vil du bare gerne kunne overføre dine leverandørfakturaer til betaling direkte til din netbank?

Så skal du bruge EFB-modulet til SummaSummarum.

Prisen for EFB-modulet er kr. 1080,- eksl. moms. og herefter skal du købe e-klip for hver faktura du skal sende og modtage. Du kan se priserne og bestille e-klip i formularen i højre side. Skal du også købe EFB-modulet, så noter venligt det i kommentarfeltet.

Med EFB-modulet kan du

1. Sende elektroniske fakturaer (e-fakturaer) til det offentlige

Offentlige myndigheder modtager kun elektroniske fakturaer i et specielt format (OIOUBL) pr. 1. december 2011. Med et EFB-modul har du mulighed for at sende elektroniske fakturaer til det offentlige. Læs mere om lovkravet fra det offentlige »

2. Overføre leverandørfakturaer til betaling direkte til betaling i din netbank

Du kan med EFB-modul til SummaSummarum, overføre dine leverandørfakturaer til betaling direkte til din netbank, hvilket er omfatter størstedelen af alle netbanker i Danmark. I øjeblikket understøttes Danske Bank, Nordea, Jyske Bank, Sydbank samt alle banker under BEC og SDC samarbejdet.

  • Spar tid på unødvendigt dobbelt arbejde
  • Sikre korrekt betaling, til tiden

3. Indlæse fakturaer i XML-format direkte til SummaSummarum

Det er muligt for dig at importere fakturaer i XML format (bemærk, at det drejer sig om OIOXML & OIOUBL) direkte til SummaSummarum. Det kan være hensigtsmæssigt, hvis du f.eks. er håndværker, og modtager store fakturaer fra en leverandør med mange varelinjer i XML-format.

Bemærk, at denne funktion kun findes til SummaSummarum Enterprise.

  • Spar en masse tid på bogføringen
  • Undgå manuel indtastning

Vigtig information:

Ved køb af EFB-modul kræves den seneste version af SummaSummarum - samt at det kun understøttes til udgaverne Professionel og Enterprise

Læs om opsætning af EFB-modul i SummaSummarum