Referencer

Er SummaSummarum den rette løsning for dig? Du kan altid kontakte os på telefon 70 22 71 28 eller på mail og få en snak om dine behov.  

På denne side kan du læse, hvad andre glade brugere siger om SummaSummarum

Regnskabsskolen

“Vi hører gang på gang fra vores kunder, at SummaSummarum har ændret synet på økonomistyring i deres virksomheder. SummaSummarum er et virkelig godt køb for pengene”

- Anette Sand fra Regnskabsskolen

Helseklinikken

"Med SummaSummarum sparer jeg 15.000. kroner om året"

- Nils Ove Jespersen, Helseklinikken

Revisionsfirmaet Bendt Stendah

“Jeg har valgt SummaSummarum, fordi en stor del af mine kunder – især iværksættere og mindre erhvervsdrivende – bruger programmet. Alle kan finde ud af at bruge programmet, og det er enkelt via email at udveksle regnskabsfilerne med kunderne. Det giver et hurtigt og effektivt samarbejde – til glæde for begge parter”

- Bendt Stendahl, Registreret revisor, Revisionsfirmaet Bendt Stendah

Green Clean Service

“Godt og stabilt bogføringsprogram til fornuftig pris. Det er nemt at anvende for mindre virksomheder – også for nybegyndere”

- Pia Nordkjær, Green Clean Service

Raven Computers

“SummaSummarum er et super nemt og brugervenligt regnskabsprogram, og der er hurtig levering af varer, når man bestiller"

- Peter Hesselø, Raven Computers

Jensen’s Bogholderi

“SummaSummarum fungerer rigtig godt for mig. Jeg er glad for funktionaliteten, og for muligheden for ubegrænset antal regnskaber"

- Annie Niebuhr, Jensen’s Bogholderi

Aalborg Akupunkturklinik

“Programmet er let at bruge. Regnskabsprogrammet giver et let og overskueligt overblik over mit firmas aktiver. Min revisor har ingen kommentarer til mit færdige regnskab”

- Per Andersen, Aalborg Akupunkturklinik

BNS Vinduespolering

“Softwaren, SummaSumarum, fungerer upåklageligt, og er der lidt problemer, løser supporten dem hurtigt”

- Bjarne Saack, BNS Vinduespolering

Jim Sommer Billard ApS

“Jeg synes, at SummaSummarum er et nemt og brugervenligt program. Jeg har allerede anbefalet programmet til andre, og de er også er meget glade for det”

- Jim Sommer Billard ApS