Visma eAccounting - online regnskabsprogram

___________

Totalløsning for små virksomheder

+

Ind- og udbetalinger registreres automatisk med bankintegration

+

Opdateret information om selskabsstatus, udestående fakturaer og likviditet

+

Samarbejd og kommuniker med din revisor i samme program

+

Fungerer både på Mac, PC, iPad og andre tablets

+

Du kan sende fakturaer direkte fra din mobil

Nordens største udbyder af regnskabsprogrammer

I Visma er vi stolte af at kunne tilbyde Visma eAccounting, som er et online regnskabsprogram, der samler din virksomheds økonomi på en let og overskuelig måde. Du kan derfor koncentere dig om din forretning.

Det er så nemt, at du ikke behøver en revisor. Skulle du alligevel få brug for en, kan du finde én blandt vores mange regnskabspartnere. Din revisor får gratis adgang til dit regnskab.

Husk! Med Visma eAccounting får du altid:

  • Ubegrænset antal fakturaer
  • Fri support og adgang til Community 
  • Gratis app med masser af funktioner

 

Online regnskabsprogram? Ja det gør en stor forskel

En direkte kobling til dit regnskab giver mindre administration og færre problemer

Med Visma eAccounting håndterer du både fakturering og regnskab online på nettet. Enkelt, effektivt og smidigt. Samtidig gør programmet det enkelt for dig at samarbejde med en revisor, hvis du får brug for det.


 
 
 

"Jeg har fået mere tid til kunderne og opgaverne samtidig med, at jeg har fået større lønsomhed i forretningen. Det er ganske enkelt blevet lettere at drive virksomhed"

Thomas Kjærgaard Jacobsen, TechBees


 

Visma eAccounting Mobil App

Brug app’en til at fakturere direkte fra din mobil, skriv til din revisor, dine kontakter, kunder eller medarbejdere, opret noter, få påmindelser, så du kan følge med i de vigtigste hændelser i din virksomhed. Udover en fuld oversigt over alle salgs- og leverandørfakturaer kan du få fuld overblik over webshop bestillinger, hvis du bruger Visma webshop.

Download til iPhone

Download til Andriod

Visma Mobile Scanner

App'en Visma Mobil Scanner håndterer indscanning af kvitteringer og leverandørfakturaer. Du tager blot et billede af dine kvitteringer og fakturaer med mobilen, også ligger billederne klar til registrering i dit regnskab i Visma eAccounting. På den måde mindsker du risikoen for, at kvitteringer bliver glemt eller forsvinder. Det kræver ikke en bruger i Visma eAccounting at bruge Visma Mobil Scanner.

Væk med de krøllede kvitteringer og få mere kontrol. Helt enkelt.

Download til iPhone

Download til Andriod