Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.

eAccounting udfases

Fra d. 30. juni 2018 udfases eAccounting i Danmark. Vi anbefaler e-conomic online regnskabsprogram
Er du eksisterende kunde? Så læs mere her

e-conomic er danskernes foretrukne regnskabsprogram. Mere end 100.000 danske virksomheder bruger e-conomic online regnskabsprogram til deres daglige bogføring.

e-conomic fås i en størrelse, der passer til din virksomheds behov - lige fra den lille enmandsvirksomhed til de mellemstore og store virksomheder med flere medarbejdere og afdelinger.


Skræddersy et abonnement, der passer til din virksomhed

I e-conomic har du mulighed for at tilkøbe tillægsmoduler, hvis du vil have ekstra funktionalitet til dit regnskabsprogram. Du kan bl.a. få tillægsmoduler til projektstyring, bilagshåndtering, Website og Webshop. På den måde kan du få den pakke, der passer dig. Tillægsmodulet Website følger gratis med e-conomic, hvis du vælger et Small Business eller Professional-abonnement.


Hos e-conomic får du gratis, dansk support hele året rundt. Du kan ringe, maile og chatte med supporterne alle hverdage. Derudover kan du deltage i en lang række gratis webinarer, hvor du får grundigt indblik i programmets basisfunktioner og tillægsmoduler.


Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål til eAccounting og e-conomic - uanset om du allerede er kunde hos eAccounting eller ej.

eAccounting support
Åbent alle hverdage fra 09.00-14.00.
Telefon: 70 27 71 78

Email: support-software@visma.com


e-conomic support

Telefon: 88 20 48 40 åbent alle hverdage fra 09.00-14.00.

Email: info@e-conomic.dk få svar alle hverdage og søndag:
Man-tors: 9.00 - 20.00
Fre: 9.00 - 15.00
Søn: 10.00 - 13.00

Chat: alle hverdage
Man - tors: 9.00 - 18.00
Fre: 9.00 - 14.30