Gratis Visma eAccounting til Visma SummaSummarum kunder

Gratis Visma eAccounting til Visma SummaSummarum kunder

Få dit regnskab i skyen med vores online regnskabsprogram Visma eAccounting.  

Vi tilbyder alle vore trofaste SummaSummarum kunder at prøve Visma eAccounting inkl. ordre- og tilbudsmodul samt tidsregistrering helt gratis i hele næste abonnementsperiode. Så kan du teste, om eAccounting er noget for dig.

Det eneste det kræver er et abonnement på SummaSummarum, og at du følger vejledningen på denne side.

Om Visma eAccounting

Hvad er Visma eAccounting?

Visma eAccounting er et online faktura- og regnskabsprogram, designet for mindre virksomheder og selvstændige.

Visma eAccounting:

 • 100% online
 • PC, Mac, tablet og smartphone
 • Mobil app til iPhone og Android
 • Moderne, effektivt og hurtigt
 • Grafiske oversigter over din virksomheds økonomi
 • Inklusiv moduler til at håndtere salg, indkøb og regnskab
 • Mulighed for fuldt integrerede tillægsmoduler f.eks. webshop, tilbudsmodul og ordremodul
 • Bank import og mulighed for fuld bankintegration (Danske Bank)
 • Fri adgang for din revisor eller bogholder

Hvordan kommer man i gang med Visma eAccounting?

Det er let, og som Visma SummaSummarum kunde med abonnement er det helt gratis.

Du tilmelder dig tilbuddet om gratis Visma eAccounting via bestillingsformularen til højre. Herefter vil du snarest modtage dine adgangsoplysninger på e-mail, og du er nu klar til at bruge systemet.

Det er vigtigt for os at du kommer godt i gang med Visma eAccounting. Nedenfor finder du derfor en enkel vejledning til konvertering af dine regnskabsdata. Vi anbefaler desuden at deltage på et af de gratis kom-i-gang webinarer, eller at tage et kig på en af de mange videoer.

Når du har tilmeldt dig tilbuddet om gratis Visma eAccounting, vil du ved starten af næste abonnementsperiode overgå til Visma eAccounting, og samtidig automatisk få opsagt dit Visma SummaSummarum abonnement. Såfremt du ikke ønsker at fortsætte med Visma eAccounting, men i stedet fortsætte med Visma SummaSummarum, kan du kontakte Visma. Så ændrer vi dit abonnement tilbage.

Efter din gratis periode vil prisen for Visma eAccounting være 119 kr. per måned, samt 39 kr. per måned for hhv. Tilbuds- og Ordremodul (i alt 197 kr. per måned, 12 mnd. abonnement).

Hvis du ikke ønsker Visma eAccounting eller vil fravælge nogle af tillægsmodulerne kan du kontakte Visma og få ændret dit abonnement. Du kan også læse mere om priser, funktionalitet og tillægsmodulerne på www.eaccounting.dk.

Hvorfor gå over til Visma eAccounting?

Mange af vores trofaste SummaSummarum kunder har været med os i mange år, og er utrolig glade for Visma SummaSummarum! Vi har igennem de seneste år alle oplevet en rivende udvikling indenfor smartphones og tablets. Dette er noget som gør at vores brugere i endnu større grad ønsker tilgang til programmer og data uanset hvornår det er, hvor de befinder sig eller hvilken platform de benytter.

Vi har fået mange henvendelser fra vores SummaSummarum kunder om blandt andet flerbruger adgang, brug på Mac og online adgang. Visma eAccounting tilbyder alle disse muligheder, og vi er derfor glade for at kunne give dig muligheden for, at tage det i brug i dag!

Konvertering af data fra Visma SummaSummarum til Visma eAccounting

En vigtig del af det at skifte regnskabsprogram er naturligvis konverteringen fra gammelt system over på den nye løsning. Nedenfor forklarer vi hvordan du enkelt og trygt kan overføre dine data til Visma eAccounting. Følgende data vil kunne overføres:

 • Kunder
 • Leverandører
 • Artikler (varer)

Selve konvertering af data gøres ved at følge disse tre skridt:

  1. Eksport fra Visma SummaSummarum

  Fra Visma SummaSummarum eksporterer du dine kunder, leverandører og artikler. Dette gøres ved først at markere alle varer i varemodulet, højre-klikke og gemme til fil. Herefter gøres det samme for kunder og leverandører i kartoteket. Se også gerne videoguiden til højre.  Se vejledning

   

  2. Tilpasning af data

  Når du har eksporteret dine data fra Visma SummaSummarum skal disse tilpasses importen til Visma eAccounting. Du har nu to alternativer:

  1. Gør-det-selv (Pris: 0 kr.)

  Du lægger selv dine eksporterede SummaSummarum data ind i Excel-filen til import du finder til højre. Alt information skal placeres rigtig i henhold til beskrivelsen og de tilgængelige kolonner. Bemærk at du ikke må tilføje eller fjerne kolonner i dette Excel-ark.

  1. Vi-gør-det-for-dig

  Du sender dine ekporterede SummaSummarum data vedlagt en e-mail til Visma. Så vil vi hjælpe dig og tilpasse dine data til det rigtige format og importere dem ind i Visma eAccounting. Du får besked når dine data er klar.

  Hent importformat
  Hent importformat  Se vejledning

  3. Import i Visma eAccounting

   

  Uanset hvilket alternativ du har vagt i foregående afsnit, så sender du dine datafiler (tilpassede eller eksporteret fra Visma SummaSummarum) vedhæftet en e-mail til support-software@visma.dk.

  Det er viktig at e-mailen indeholder følgende information:

  • CVR nr. 
  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • E-mail
  • Telefonnummer

  Når dine data er færdigbehandlede og tilgængelige i Visma eAccounting vil du modtage en e-mail fra os med bekræftelse. 

  Skridt 3

  Hvad med andre regnskabsdata?

  Når det kommer til konvertering af faktura- og regnskabshistorik anbefales at dette gøres manuelt ved at benytte den indgående saldo på dine konti i Visma eAccounting. Dette gøres typisk mellem to momsperioder eller ved årsafslutning. For dig som SummaSummarum kunde vil alle dine historiske data fortsat være tilgængelige til opslag i din tidligere Visma SummaSummarum.

  Har du behov for yderligere hjælp?

  Husk at du har muligheden for at deltage på vores gratis webinarer, samt har muligheden for at kigge på vores videoer.

  Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os på support-software@visma.dk eller telefon 70 27 71 78.