Brugervenlighed

UX-rådgivning og design af brugervenlighed

Vi designer brugeroplevelser – vi analyserer, rådgiver, designer og brugertester i tæt samspil med vores kunder

Brugercentreret design

Arbejdet med brugervenlighed er dybt forankret i Visma. Vi designer altid med jeres slutbrugere i fokus. Vi afdækker brugersegmenter gennem interviews og brugerstudier, så vi kan beskrive jeres brugeres færden, deres behov og ikke mindst deres forventninger til jeres løsning. Denne viden gør os i stand til at planlægge produktive forløb i samspil med jer.

Vi skitserer løsninger som wireframes og skaber prototyper i et agilt forløb i samarbejde med jer. Vi tester dem på jeres brugere, vi lærer af den feedback vi får, og bygger den rigtige brugergrænseflade fra begyndelsen af processen. Alt sammen for at sikre succes med de løsninger, vi leverer.

Fokusér på brugervenlighed

Webløsninger, applikationer og selvbetjeningsservices har som fælles mål, at brugere skal gøre noget. Når vi forbedrer oplevelsen for brugerne, bidrager vi til din forretnings succes.

Brugervenlighed har i mange år haft varierende fokus blandt virksomheder og ofte arbejdes ud fra idéen "Kan jeg bruge det, kan alle andre også bruge det". Denne antagelse fejler næsten altid, og manglende brugervenlighed opdages desværre først, når løsningen er udviklet og taget i brug.

Esben Emborg
Head of User Experience
esben.emborg@visma.com
31 58 80 33

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.