Alcensoft

Alcensoft er en dansk leverandør af software til alarmindustrien, men er, med kunder i hele norden, en virksomhed i hastig udvikling. Visma har derfor rådgivet og hjulpet Alcensoft i opbygningen af deres nye website, så de er rustet til at indtage en endnu større del af markedet.

Visma har arbejdet tæt sammen med salgs- og markedsføringsansvarlige fra Alcensoft og skabt rammer og principper som virksomheden selv kan arbejde videre med.

Løsningen er lavet som responsive design, der betyder, at brugerne af alcensoft.com kan få glæde af løsningen på alle tænkelige platforme fra selv små telefoner til tablets og store skærme.

Det var ønsket, at løsningen skulle være nem at vedligeholde, og at der licensmæssigt skulle undgås dyre licenserede CMS løsninger. Visma valgte derfor at opbygge websitet i Wordpress.

Læs mere om webdesign

Esben Emborg
Head of User Experience
esben.emborg@visma.com
Telefon: 41 91 43 89

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.