Aon

Da pensionsmæglerhuset Aon valgte at investere i Visma Addo og Visma Pension Broker, var det med to umiddelbare mål for øje: De ønskede dels en generel effektivisering af arbejdsprocesserne og dokumenthåndteringen og dels at køre en mobilbaseret pensionskampagne hos en af deres kunder.

Vi designede og udviklede en mobil rådgivningsplatform, hvor kunderne får rådgivning, foretager valg og underskriver pensionaftaler direkte på deres mobiltelefon.

Vi arbejdede målrettet med grafisk design og kommunikation i løsningen. Resultatet blev et mobilsite, der forklarer pensionsordninger på en måde, der gav en tårnhøj svarprocent fra den unge og utålmodige modtagergruppe.

Læs mere om selvbetjeningsløsninger

”Vores kunde har en meget stor andel unge medarbejdere, hvor pension normalt er et lavinteresseområde. I stedet for at køre en traditionel proces med et fælles rådgivningsmøde for alle medarbejdere i kantinen og efterfølgende individuelle møder med hver enkelt, lavede vi en kampagne, hvor de, via mobiltelefonen, kunne tage stilling til investeringen af deres pensionsformue”.

Thomas Krogh Jensen
Markedsdirektør i Aon

Esben Emborg
Head of User Experience
esben.emborg@visma.com
Telefon: 41 91 43 89

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.