Findbolig.nu

DEAS er et af Danmarks største ejendomsadministrationsselskaber, og administrerer blandt andet udlejning af boliger for en række store pensionsselskaber. Visma har for DEAS udviklet portalen findbolig.nu, der viser en stor del af de danske lejeboliger og giver mulighed for at skrive sig på venteliste til dem.

I udviklingen af findbolig.nu har Visma været i tæt tilknytning med både forretning og brugere. Løsningen blev udviklet agilt, og dele af den blev taget i brug undervejs i udviklingsforløbet.

Arbejdsformen med DEAS har gennem hele forløbet været centreret omkring vores prototypearbejde. Alle elementer i løsningen blev skitseret, så vi kunne sikre en fælles forventningsafstemning og teste kommende funktionalitet på brugerne, inden udviklerne gik i gang.

”Det er ekstremt vigtigt for os, at portalen fremstår seriøs over for de boligsøgende. Der må ikke være nogen tvivl om, hvad en bolig koster, hvem der udlejer den eller hvilke betingelser, der ellers gælder for boligen. Visma har sørget for, at alle boliger annonceres efter en foruddefineret skabelon, så alle relevante oplysninger er tilgængelige for den boligsøgende".

Dorte Hovgård Hansen
Udviklingschef i DEAS

Esben Emborg
Head of User Experience
esben.emborg@visma.com
Telefon: 41 91 43 89