UX/Visma

UX-rådgivning og design af brugervenlighed

Vi er specialister i ressearch og design af applikationer og digitale løsninger
vi analyserer, rådgiver, designer og brugertester i samspil med vores kunder

UX faglighed og indsigt

Udvikling af brugervenlige digitale løsninger handler om meget mere end et tiltalende design. Det handler om at skabe de rette rammer for brugerne, som sikrer, at din løsning er effektiv og intuitiv at bruge, forståelige for brugerne, let at lære og huske, og tilfredsstillende at anvende.

Forståelse, faglighed og brugerinddragelse gennem interview og brugertest er afgørende for om nye digitale initiativer lykkes. Uanset om der skal laves et website, en selvbetjeningsløsning eller en applikation, er det nødvendigt at afdække, hvad der er bedst for dine brugere, og hvordan du når dine forretningsmæssige mål.

Bring brugerne i centrum

Vi har en høj faglig viden og erfaring indenfor UX. Derfor fortæller vi altid vores kunder, at vi aldrig kan sætte os 100% ind i brugernes kontekst og behov. Men vi ved hvad der skal til for at inddrage brugerne på den rigtige måde.

Visma arbejder målrettet med brugerinddragelse i planlægning og udformning af digitale løsninger. Vi kombinerer vores faglige dygtighed med vores lange erfaring med digitale løsninger i den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Kort fortalt hjælper vi med at sætte brugerne i centrum.

Esben Emborg
Head of User Experience
esben.emborg@visma.com
Telefon: 41 91 43 89

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.