Sharepoint udvikling

Har du brug for en Sharepoint løsning eller skræddersyet CMS udvikling i Sharepoint? Sammen løser vi jeres behov

Hvorfor vælge Sharepoint?

Microsoft Sharepoint er en online baseret portalløsning og har i mange år været et af de mest populære CMS'er på markedet. Sharepoint kan bl.a. bruges til udvikling af intranets, ekstranets, websites, dokumenthåndtering, samarbejde, proces automation og meget mere, hvor det hele er centraliseret ud fra en platform. Vi har mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med udvikling af både store og små Sharepoint løsninger. 

Vi er klar til at hjælpe - uanset behov

Uanset om jeres behov er et større udviklingsprojekt eller et ekstra sæt hænder i en kort periode, er vi klar til at hjælpe. Vi har nogle af landets dygtigste Sharepointkonsulenter som har mange års erfaring inden for CMS udvikling i Sharepoint, og vi er kendt for at levere solide og kvalitetssikrede løsninger til konkurrencedygtige priser

Vi er eksperter i Sharepoint udvikling

Vi har i mange år udviklet mange forskellige digitale løsninger opbygget i Sharepoint. Vores SharePoint udviklere er specialister i at skræddersy løsninger, der passer til netop jeres behov. Om I har behov for et nyt website, en afløser til fællesdrevet eller et nyt intranet, så er vores udviklere klar til at løfte jeres behov med en SharePoint CMS løsning.

Kontakt os hvis du vil høre mere om Sharepoint udvikling

  • Udvikling af ny webløsning
  • Frontend udvikling og konsulentydelser

Esben Emborg
Head of User Experience
esben.emborg@visma.com
Telefon: 41 91 43 89

Søfartsstyrelsen - Web

Søfartsstyrelsen

Nyt responsive website til Søfartsstyrelsen

Visma har udviklet et nyt responsive website, som sikrer bedre overblik og hurtigere adgang til relevante informationer fra styrelsen.

DEAS

DEAS

Website til DEAS ejendomsadministration

Visma har designet og udviklet DEAS's website, som sikrer at kommende og potentielle kunder kan finde relevant information.

Statens Legemiddelverket

Statens Legemiddelverk

Website til lægemiddelmyndighed

Visma har designet og udviklet et website til norske Legemiddelverket, som informerer borgere om lægemidler.

"Ved du hvordan kunderne oplever dine produkter og services?"

Mikala Albæk Pedersen, servicedesigner