Umbraco-udvikling

Udvikling i Umbraco gør det nemt at forene funktionalitet, kvalitet og design. Det er fleksibelt og understøtter både store og små udvklingsopgaver

Umbraco - Det fleksible open source CMS

Umbraco er et open source CMS, som betyder, at der ikke er nogen licensomkostninger. Umbraco CMS er baseret på Microsoft .NET og kan nemt integreres med andre forretningssystemer. Umbraco er et solidt og fleksibel CMS og der findes over 100.000 Umbraco websites rundt omkring i verden som fx Peugeot, Vogue og Home.

Det brugervenlige CMS

Vi udvikler websites og webshops, uanset størrelse og kompleksitet, og med Umbraco får I et stabilt CMS med gode integrationsmuligheder. Umbraco er desuden kendt for deres simple og brugervenlige interface, hvilket gør arbejdet med at vedligeholde og opdatere indhold hurtigt og nemt. 

Vi er klar til at hjælpe, uanset behov

Uanset om jeres behov er et større udviklingsprojekt eller et ekstra sæt hænder i en kort periode, er vi klar til at hjælpe. Vi har nogle af landets dygtigste Umbracokonsulenter som har mange års erfaring inden for CMS udvikling i Umbraco, og vi er kendt for at levere solide og kvalitetssikrede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os hvis du vil høre mere om Umbraco udvikling

  • Udvikling af ny webløsning
  • Frontend udvikling og konsulentydelser

Esben Emborg
Head of User Experience
esben.emborg@visma.com
Telefon: 41 91 43 89

"Ved du hvordan kunderne oplever dine produkter og services?"

Mikala Albæk Pedersen, servicedesigner

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.