Mobile løsninger

En god og brugervenlig mobil løsning sikrer jeres digitale tilstedeværelse, og er med til at give dine kunder en positiv oplevelse som de husker

Digital kommunikation

Mobile løsninger, som møder brugernes behov og forventninger, sender et signal, om at man som afsender tager sine brugere alvorligt. I det digitale Danmark er tolerancen for dårlige brugeroplevelser lav, og behovet for at sikre den gode og brugervenlige oplevelse er vigtigere end aldrig før. Med en solid og brugervenlig mobil løsning sikrer du en digital kanal, som gør at brugerne selv kan bestemme, hvor og hvornår de vil have den information de leder efter.

Den digitale verden er mobil

Aldrig før har smartphones og tablets været en så stor del af vores alles hverdag. Som brugere er vi blevet forvente med den digitale oplevelse, der skal være optimeret til alle vores enheder. Den brugervenlige mobile løsning er ikke længere en "luksusting", men et direkte krav fra brugeren. Derfor er en brugervenlige mobil løsning med til at sikre din digitale succes.

Mobil løsning tilpasset brugernes behov

En mobil løsning kunne fx være et mobilvenligt website. Det kan også være en app til alt fra smartphones til smartwatches. Den fungere både som en kanal til jeres brugere, men også som et praktisk værktøj til medarbejdere, der fx skal indrapportere data på farten eller til den kørende sælger, håndværkeren eller noget tredje. Uanset formen på løsningen, er brugerens behov fundamentet for en god mobil løsning.

Kontakt os hvis du vil høre mere om mobile løsninger

I Visma har vi mange års erfaring med at skabe brugervenlige mobile løsninger. Med vores høje faglighed og fokus på solide brugervenlige løsninger kan vi sammen skabe din mobile succes, hvad end du har brug for et mobiloptimeret website, en app eller en tredje mobil løsning. Vi tilbyderbl.a.:

  • Sparring omkring mobilitet
  • Brugervenlighed på smartphones, tablets og smartswatches
  • Konceptudvikling og afprøvning af idéer
  • Udvikling til mobile enheder

"Ved du hvordan kunderne oplever dine produkter og services?"

Mikala Albæk Pedersen, servicedesigner

Esben Emborg
Head of User Experience
esben.emborg@visma.com
Telefon: 41 91 43 89

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.