Responsivt design

Med et responsivt design sikrer du en god brugeroplevelse og brugervenlighed på tværs af digitale platforme og enheder

Responsive web design er for alle digitale løsninger

Det er ikke kun traditionelle websites der kan have gavn af et responsivt design. Også administrative systemer og digitale selvbetjeningsløsninger kan med fordel udnytte de muligheder der ligger i responsive web design. Her handler det om, at den digitale løsning er optimeret omkring éns brugere, således at brugervenligheden er helt i top, uanset om de benytter PC, tablet eller mobil.

Mød brugerne hvor de er og øg brugervenligheden

Mængden af forskellige typer af enheder og skærmstørrelser, der besøger et website i dag er enorm. Før i tiden vidste vi, hvilken opløsning en computerskærm havde, og alle websites var optimeret til netop denne. I dag er det et meget mere komplekst billede, og derfor har behovet for et responsivt design aldrig været større. Brugernes tolerance er lav, og er dit website ikke tilpasset netop deres digitale enhed, forlader de dit website igen. Derfor er det utrolig vigtigt at benytte sig af responsive web design teknologier, så du kan fastholde dine besøgende.

Er responsive design en stor omvæltning?

Nej - et responsivt design kan lyde som en stor og dyr opgave, og mange tror at de skal lave et helt nyt website eller digital løsning bygget op fra bunden. Ofte kan man starte i en lidt mindre skala og gøre sit eksisterende website eller digitale løsning responsivt.

Hos Visma er vi specialister i at lave brugervenlige og responsive web design løsninger, både fra bunden, men også med afsæt i eksisterende digitale løsninger. Vi hjælper gerne med at kigge på jeres nuværende digitale løsning og se på, hvordan vi sammen kan give jeres brugere en endnu bedre brugeroplevelse.

Kontakt os hvis du vil høre mere om responsivt design

  • Brugerforståelse
  • Brugervenlighed på smartphones, tablets og smartwatches
  • Sparring omkring mobilitet
  • Frontend udvikling og konsulentydelser

Esben Emborg
Head of User Experience
esben.emborg@visma.com
Telefon: 41 91 43 89

"Ved du hvordan kunderne oplever dine produkter og services?"

Mikala Albæk Pedersen, servicedesigner

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.