Webshop

Brugervenlighed er det nye sort inden for konvertering. Giver I jeres kunder en god oplevelse, vender de tilbage til jeres webshop igen og igen

Få succes med jeres webshop

En brugervenlig og intuitiv webshop er fundamentet for at skabe en digital succes. Kundernes tolerance for dårlige oplevelser er lav, og konkurrencen på det digitale marked er høj. Lave priser og de rette produkter er ikke længere nok, hvis man ønsker tilbagevendende kunder. Det er dem der forstår, at skabe den gode oplevelse der bliver kundernes fortrukne. Udover en brugervenlig webshop bør man også kaste energi i service design, altså kigge på hele kunderejsen og dermed sikre at alle sider og flader af éns virksomhed og brand efterlader et positivt indtryk hos kunden.

Test dig til højere konvertering

Hvis I virkelig vil øge jeres omsætning bør I fokusere på konverteringsoptimering. Har I hørt om A/B test, split-test, multi-variant test, ved I også, at netop det er essentielt for at sikre overlevelsen på et hårdt digitalt marked. Konverteringsoptimering er en videnskab, men behøver ikke være lukket land.

Vi kan hjælpe jer med at sætte et skarpere fokus på jeres konverteringsoptimering, og derigennem sikre jeres digitale tilstedeværelse og succes.

Få en webshop med høj konvertering

Uanset om I skal have lavet en webshop fra bunden, eller om I har behov for konverteringsoptimering, er vi specialister i brugervenlige webshops med høj konvertering. Med vores erfaring med digitale løsninger og webshops er vi en stærk samarbejdspartner, der hjælpe jer godt på vej med at skabe en fantastisk købsoplevelse for jeres kunder.

Kontakt os hvis du vil høre mere om webshops

  • Kundeforståelse
  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • Konverteringsoptimering
  • Responsivt design
  • Integration til fx CRM, økonomi- og lagerstyringssystemer

Esben Emborg
Head of User Experience
esben.emborg@visma.com
Telefon: 41 91 43 89

"Ved du hvordan kunderne oplever dine produkter og services?"

Mikala Albæk Pedersen, servicedesigner

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.